AP TRÖTT

Idag är jag helt slut! Fick jobba rätt hårt nu på eftermiddagen. Mycket tjo och tjim (?) med när det är fredag. Men så härligt, jag trivs oerhört bra på jobbet och det börjar lossna lite nu. Hittat dom jag har något gemensamt med och dom jag  kanske ska undvika. Men i stort är det jätte bra!

Hur har ni haft det??

Tänkte bjuda på lite bilder eftersom jag inte visade så många förra gången.

Så här kommer del två:



Spis och vask på plats.


































Trevlig helg!

Så nu tänkte jag ta mig lite tid.....

Så nu tänkte jag ta mig lite tid till att blogga. Jag har varkens haft lust tid eller ork till detta. Har hållt på som en jubelidiot här hemma för att få det klart.

En vecka innan A:s födelsedags kalas började paniken krypa på. Vi var inte ett dugg klara, så vi stressade för att få så mycket klart som möjligt. Jag har inte loggat in på datorn på ca 2 veckor visade det sig. Det har gått i ett sedan dess så jag har knapt lagt märke till det.

27 olästa mejl väntade, som tur var det många som jag kunde slänga utan att läsa dom alls.

Ska se om jag kan bjuda på lite bilder. Det kommer att läggas upp i omgångar eftersom jag tror att vi är uppe i ca 400-500 bilder vid detta laget.

OCH det är inte klart ännu, lister och små pul kvar men det fungerar i alla fall. Det kommer nog att ta tid detta innan allt små pyssel blir klart. Jag har gett mig fan på att vi inte ska låta nått smått finnas kvar i all oändlighet. Så nu får jag inte hänga upp mina gardiner fören det är klart.

Då börjar vi nu då:



Så här fint var vårt köksgolv väldigt länge. Tog ett tag innan el, vatten och avlopp var fixat. Under tiden balanserade jag och A på bjälkarna när vi skulle förbi.



Elen på G!



Spotlights på G.....



Golvvärme! Avlopp och en massa RÖRA!!!!!!!



Golvspån läggs! Så underbart med ett golv att gå på!



Golvspån, taket och väggar gipsade....



Tak målat, väggar målade golv lagt....



Första väggskåpet på plats!



Som ni ser glömde vi bort kameran lite, så det blev ett litet hopp här...
Det börjar arta sig nu!



Och så avslutar jag dagens blogg med Whiskeys sätt att hjälpa till, man lägger sig på det så löser sig allt! Ha en trevlig kväll alla!



Puh....

Det värsta är över nu. Bilder kommer innom kort!

Nu så

Nu så börjar det bli klart!

Stommar - Check
Luckor - Check
Bänkskiva - Check
Vatten och avlopp - Check
Kakel - Check
Koppla in el -
Lister -