ÄLSKAR DETTA!

Lyssna och njut!

http://www.youtube.com/watch#!v=T2NEU6Xf7lM&feature=related

Min favvo är den breda tannagluggen, det finns två men han men den största är sååååå bra!

Paus!

Orkar inte med detta just nu så jag tar en liten paus.....

På återseende!

Give away

Är med och tävlar i give away, ni pysslare där ute kolla in detta!

http://hillefant.blogspot.com/2010/09/give-away.html



Underbar dag!

Idag känns allt helt underbart! Vet inte varför men så härligt det är!

Denna veckan har varit rätt hektisk, mycket som stått på schemat. Jag och Caroline har bestämt oss för att simma två dagar i veckan. Jag hade inte så stora planer mer än att vi skulle simma. Carro o andra sidan kom dit med mål, och jag som inte simmat på det sättet innan bara hakade på.

40 längder blev det och jag måste erkänna att jag är rätt stolt över att jag fixade det utan att typ kräka. Någon var rätt elak vid 20 längder så kändes vattnet som gelatin, undrar vilken som hällde i det i bassängen. Att vatten kan kännas så segt är helt ofattbart. Men det gick bra, skönt att få lite tid för sig själv och lite tjejsnack.

Lite små öm i ryggen bara, längtade efter bubbelpoolen men den var inte igång! Så besviken jag blev, behövde verkligen det. Kommer inte ihåg när de planerades vara igång igen.

Detta känns rätt kul nu, har inte längtat till att träna så som jag gör nu. Badväskan är packad och står och väntar. Sen varvar jag det med promenader med Mia och lille T. Synd bara att min stegräknare tyckte att vi flugit hela rundan, var ju meningen att jag skulle se om jag kom i så många steg som man ska gå per dag. Men jag tror inte det, det är rätt många steg man ska gå per dag.

Idag så ska jag hälsa på mamma, kusins fru och mammas väninnor. Trevligt trevligt!
Hoppas även på att hinna med en promenad i kväll, får se hur det går...

Vad ska ni hitta på idag då?

Helgen

Tänkte berätta lite om helgen.

Fredagen spenderades i Bromölla med Caroline och Caroline. Det blev middag och Bowling. Trevligt trevligt, var jätte länge sedan jag var ute med dom. Fick A till att lova att hämta mig vid 10 eftersom vi skulle upp till loppisen.

Var i ok skick när jag kom hem, la oss i tid och sov gott. Sen ringde klock f*n tidigt och vi var tvungna att gå upp. Pissigt värre att behöva gå upp innan 6 på en lördag. Men men inte mycket att be för, upp göra oss i ordning och köra till loppisen.

Vi fixade och trixade hela FM och var väl förberedda tyckte vi. Vi skulle ha våfflor i kiosken och hade 4 våffeljärn på G så det skulle gå bra tyckte vi.

Tills det blev strömavbrott och vi fick dra ut ett våffeljärn för det gick inte att ha så många igång. Just då hopade det sig så vi hade inga våfflor inget kaffe och kön var enorm. Till slut fick vi igång elen och allt var på G igen, tills strömmen gick igen. Totalt blev vi av med elen 3 ggr och vi förlorade många kunder. Slutade med att vi hade 1 järn igång och då lugnade kön sig lite.

Men vad stressigt det är när det inte fungerar, nästa år så får vi fixa elen bättre. Måste kunna ha flera järn igång på en gång. Men vi sålde bra trotts allt.

När alla pengarna var räknade åkte vi för att banka i bankboxen. Hatar att göra det, är så rädd att det ska hända något på vägen. Men det gick bra. Vi åkte hem, vilade i 30 min sen var det dags att sammanställa resultatet och göra oss i ordning. Loppisfesten började 19.00 och då var det dags att bege oss upp till IP. Vad vi inte passar in där, vi känner ändå rätt många sedan innan men blev otroligt uttittade. Men lite alkohol så släppte nervositeten och vi hade otroligt trevligt.

Idag var det dop på schemat, en liten sångfågel var det. Jätte fint och trevligt dop.

Denna helg har gått i ett, jag tycker inte om att helgen är mer hektisk än arbetsveckan. Nästa helg vill jag ta det lugnt och jag hoppas att det blir en lugnare vecka. Vill pyssla lite denna vecka, vi får se hur det går....

Nu ska jag njuta av resterande söndagskvällen.

LOPPIS

Förväntar mig att se er alla på Loppisen idag! Kl 11 börjar det, Rinkabyrörs parkering. Ni kan inte missa det!
Synes vi sen då! :D

Ny design!

Kikade lite på bloggar nu i em, gick från den ena till den andra. Vet inte om ni brukar göra så som jag men jag brukar kolla kommentarerna och se om de har bloggar och så går jag vidare till nästa. Jag gjorde det i alla fall och vad hittar jag.....

En blogg som ser ut som min gjorde, viket jag tycket var lite tråkigt så jag skaffade mig en ny, vad tycker ni?

Ikväll väntar en tjejkväll med Caroline och Carro, ska bli såååå kul!!!! :D

Vad ska ni göra i kväll?

HELG!

Jag säger bara det! UNDREBART!