Trött

Mini vaknade kl 3.45 inatt, o vägrade somna om! Har nästan inte sovit nått. Var tvungen o fixa med flytten ändå. Gick bra tills vi satte oss i lägenheten och fikade. Blev så satans trött!
Hoppas att jag får sova inatt!!!!!!!

I morgon ska jag inte packa nått!!!! Tänker ignorera faktum att vi flyttar i helgen och bara hitta på roliga saker. Typ bränna lite pengar ;P

Flytt

Flytten har börjat! Tröttare än tröttast! Undrar hur f*n detta ska gå... Bara att bita ihop.

Älsklingen åker i morgon igen. Får försöka packa i veckan fast det blir tufft.

Tandläkaren

Idag var det de första tandläkarbesöket för lilla mini. Info om sötsaker godis dricka mm. Fick en ny tandborste till henne så nu kan hon ha den andra och jag brottas med den nya. Testade med tandkräm nu i kväll, gick bättre än jag förväntat. Trodde att det skulle bli krig men hon gillade smaken och det slutade med att hon sög på tandborsten haha, jaja hon fick ju fluor i munnen i alla fall.

Käftsmäll!

Vardagen kom som en käftsmäll!
Det är inte bra att slappna av, man ska inte ta det lungt. Nu har A åkt och jobbat. Vardagen startade som vanligt med fullt ös. Från 0-100 på 3 sek ungefär. Härligt!

Tandläkare igår, liten som numera går, packa på kvällen. Trött, tröttare tröttast?

Idag blev det BVC. Sartar dagen helt underbart!
När vi ska klä på oss bjuder trollet på bajsblöja..... Sen när vi väl är i bilen så hamnar vi bak en traktor som ligger bak en tröska!!!!!! 30 km/h till stan, underbart! TROR NI DET FANNS NÅN PARKERING?!!!! Givetvis INTE! Lovely!
Till slut fick jag fråga en kille som kom gående om han skulle köra, det skulle han. Fick även hans biljett som det var 4 timmar kvar på. Snällt :)
15 min sena blev vi totalt.
När man startar dagen så brukar den fortsätta så men jag lyckades vända den. Lite 80-tals musik och dans med min lilla mini gjorde susen. Har packat ikväll med. Skulle inte vara uppe så länge ikväll.... Ellerhur!

Stör

Just nu är jag ett stör tydligen. A är pisstrött och när han somnar till filmen gör jag irriterande ljud. Moahahaha :-)