Mysrall

Trodde ALDRIG jag skulle sätta min fot utanför huset i min mysrall. Idag tog jag steget ut! Pep snabbt runt hörnan o ner genom källarnedgången.... Trappan är målad så vi får gå utom för att komma ner till filmrummet.... Vad gör man inte för lite kvällsmys ;-)

Fegis!

Hade tänkt ta upp lite halvt obekväma saker idag. MEN jag fegade ur! Fan med, behövde ju ta detta nu. Men ni vet när man tänkt och funderat en massa så vill man att det ska bli rätt tillfälle. Det tillfället kom inte idag... O sen hade vi en massa annat att prata om så det kändes så fel att ta upp det... Dammit!

Tjejkväll

Igår hade jag en tjejkväll med bästa Mia! Var länge sedan vi satt ner och pratade bara hon och jag. Välbehövlig och mycket trevligt. Efter att den lilla somnat gick vi ut i uterummet och myste med tända ljus och lite vin.
Får väl ta och passa på nu för sen blir det inte lika lätt att ta spontana tjejkvällar när (om) vi flyttar. Ska ta och handla hem lite mer vitt vin så vi kan göra om det igen :) 

Mobilblogg

Åh nu ser det ut som att jag kan blogga från mobilen med. Göttans! :-)

Måndag

Dagen startade tidigt. Kl 8 kom killen som skulle göra energideklarationen. Fick upp och väcka den lille för hon sov fortfarande då... Söte....
Sen tog det ungefär 30 min att få i henne gröten. MEN hon åt en HEL portion! ÅH så glad! Det lilla trollet har nog börjat gilla det tror jag. Hoppas det i alla fall!

Efter det var det tajm att packa ut oss i bilen. Hög musik, solsken, strålande humör! Kan dagen starta bättre än det?
Besiktigat den den lilla har vi med hunnit med. Växer som hon ska =D

I eftermiddag blir det mammaträff så denna dagen blir det fullt upp. Hade önskat att jag hinner med en promenad med i det fina vädret... Får nog försöka få ihop det tror jag.

Steg 2 - Sälja huset

Nu har vi kommit så långt att vi lagt ut vårt hus till försäljning. Blandade känslor men så är det ju när man lagt ner så mycket i detta som vi har gjort. Ska vi så är det nu!
 
Hoppas att det går relativt snabbt för jag gillar inte att inte veta. Blir det eller inte. Tror och hoppas att det ska gå bra. Men man vet ju aldrig......
 
Tanken är att vi ska bygga nytt hus. Vi har tittat runt ett tag på både tomter och hus. Hade ett annat i åtanke från början men tomten var mycket dyrare och det blev inte av. När vi kollade runt så fick vi nys om en annan tomt via ett annat husföretag. Denna tomten passade oss bättre och känslan blev en helt annan jämfört med den andra tomten. Vi kollade runt lite på olika hus och fann ett som vi kände passade oss båda. Tyvärr måste man ju vara enade här ;)
Haha men nu har vi bokat tomten, valt hus, klart med banken och det återstår nu att sälja huset. Vi har startat lite smått med ritningar men det är en LÅNG väg kvar. Men en rolig sådan. Och otålig misstänker jag ;)
 
Detta är vad jag har pysslat med den senaste tiden så jag hoppas att ni har överseende med att jag inte orkat och hunnit träffa er så mycket den senaste tiden.
 

Mixade känslor

Har väldigt mixade känslor just nu. Bära eller brista! Våga eller fega!
Tror vi ångrar oss om vi inte gör det.....
Då kör vi nu då!

Blogg App

Har tydligen kommit en blogg app. Men ser ut som att jag inte kan logga in där. Störigt! Hoppas att dom löser problemen snart så kan man blogga lite snabbare :) och kanske lite oftare med.....

Helt slut!

Vilka dagar det har varit!
AP mycket att göra. Helt slut i kropp och huvud nu. Ska bli skönt med lite kvalitetstid med den lilla då jag inte tänker boka upp mer denna helgen. Jag pallar inte, måste få vara lite bara. En liten tur till stan i morgon sen blir det fredagsmys.
 
Lite god mat och vin, kanske en film på detta...?!
Skulle haft besök av H, T och T men det blev inställt. Vi har svårt att få ihop det nu känns  det som. Men förr eller senare ska väl det med gå ;)
 
Vi var på babysim idag. Den lilla svalde typ halva bassängen men vad gör väl det ;)
Hon har ju druckit tillräckligt idag i alla fall haha...
 
Vad ska ni hitta på i helgen då?
 
 

Idiot!

Vad sägs om att se sig för innan man backar?!
Tydligen är det för mycket begärt när man ska ur en parkeringsplats.

Va på Willys idag och handlade, när jag höll på att backa ut så är det en som bara slänger i backen och kör plattan i mattan ut. Hade jag inte slängt mig på tutan hade han backat in i mig! O på passagerarsidan med. Åh hjärtat i halsgropen då den lilla satt där!

FAN varför tittar man inte sig för innan man backar! Så jävla arg jag blir! Jag vet inte vad jag hade gjort om han skadat mitt allt!

När man behöver nån.....

När man som mest behöver han var är han då?!
Jo på väg hem! =D

Har massa att göra och en liten som tycker att det är tråkigt. Men det gör inget för förstärkningen är på väg!

GUTT!!!!!!! =D =D

Smakportion

Idag har jag lyckats få i Isabelle en smakportion är väldigt glad över detta och jag hoppas att hon fortsätter äta för det har inte direkt lockat henne innan. Det här med haklappar har varit en pers för sig det. Hon har lite samma tänk som mig känner jag. Varför göra det enkelt när man kan göra det svårt?
 
Den som man drar över huvudet den dör man av..... Helt livsfarligt!
Den man knäpper om i tyg har inget tråg som maten hamnar i = MASSA tvätt
Den i plast är god att äta på = går inte under några som helst omständigheter att ha UNDER hakan, passar bara i munnen....
 
Men när vi nu var på Gekås hittade jag en annan. Tror att den kanske kan fungera. Har provat den 2 ggr och hon har köpt den än så länge.
 

En sådan fast lila fick följa med hem.
 
Idag hittade jag även första tanden, tror att den kom för ett tag sen. Men det har varit stört omöjligt att titta i munnen på henne. När jag tog hennes lilla tanborste tycktes jag skymta en till. Ska undersöka saken lite närmre. När det tillåts vill säga ;P
 

Gekås

Dagen har spenderats på Gekås med syster och ½ av våra familjer. Jag, mini, syrran och hennes äldsta packade in oss i bilen tidigt som attan! Var väl där vid 8.30 tror jag. Tycker att det har gått bra, mini har skött sig så bra! Trodde att det skulle bli lite gnälligt men hon har nöjt sig i vagnen. Handlade dock på tok för mycket men men så blir det ibland....
 
En ny mysrall fick följa med mig hem. Fluffig och vit! SÅ SKÖN!
 
Orkar vara trevlig typ ½ turen ungefär. Lagom till tanterna puttat på mig ca 200 ggr. Sen kommer taggarna fram. O sur blir jag! Vi stannade inte så mycket längre än det. Knökade in allt i bilen och begav oss hem.
 
Vad har ni hittat på idag då???
 
 

Fika

Jag är SÅ sugen på muffins och nelisar!




 
 
Vem fixar det åt mig? ;P

Vilken dag!

Inte gjort hälften av vad jag behövt och ändå är jag helt slut! Fattar inte det, var är min energi?
Fler som går på tomgång nu?

Har massa att göra, känner mig stressad men jag kan inte ta allt på en gång. Vill så gärna hjälpa till så att det inte blir så mycket för A när han är hemma. Dock så vill inte alltid den lilla att jag ska göra annat. Just nu så ska hon ju pilla på allt så det är svårt att hinna med nått emellan NEJ, BABBA o vad gör du där! Lovar att snart ryker gardinerna här! Som hon drar i dom! Men men det är ju så det är ;)

Härligt att det händer nått och att man märker hur stor skillnad det är.

Men hur ska jag hinna med nått då?
Några tips? Tar tacksamt mot dom!

Uttråkad

SÅ UTTRÅKAD! Vad ska man hitta på?
Trött men kan inte sova. Hungrig men inget jag är sugen på. Vill göra nått men kan inte ta mig för något. Hade behövt städa men det är ju inte kul så jag startar inte det.... Mini vill inte kela, rulla ska det vara! Jahapp.... Men JAG då? :/

Filmen

Det var Snövit vi tittade på som jag hade så höga förhoppningar om. Den var inte i närheten av vad jag väntat mig. Visst den var rolig på en del ställen men jag trodde att det skulle vara mer än det. Så nu väntar jag på den andra hoppas att den uppfyller förväntningar bättre!

Dop

Idag har vi varit på dop. A tittade på inbjudan innan vi körde och kom fram till att det var samma kyrka som förra gången. Petade in oss i bilen o körde. När vi kom fram så tyckte vi att det var lite bilar. A skulle ju inte ringa o kolla för vi va ju rätt..... Det kom en bil som vände efter ett tag och körde igen. Då började vi fundera, vid detta laget ringde A och kollade. Vi var vid fel kyrka... BAH! 5 min till dopet skulle börja o jag kan säga att vi var rätt stressade. Men blev endast 2 min sen. Kom in precis när prästen börjat prata. Den lilla skötte sig bra. Lite joller och pip. Men det var många barn i kyrkan så det märktes inte...

Blev en tur till svärmor efter, var länge sedan vi sågs så vi körde inom snabbt...

A har fortsatt i hallen och den börjar nu ta form. Ska bli så skönt när det är klart!

Dagen har gått i ett och vi är helt färdiga, mysa till en film innan det blir nanetajm. Hoppas att denna är bättre än gårdagens. Kan berätta mer om den en annan dag. Besviken i alla fall för jag hade sett fram emot denna o så var den inte alls så bra som jag tänkt mig... Typiskt!

Gokväll mina kära vänner! :)

Fullt ös!

Hela dagen har gått i ett hela dagen! Jag har plockat, A har grejat i hallen. Puh! Nu ska vi ta o slappa lite. Ska beställa mat från Onlinepizza är det tänkt. Har inte haft tid att laga mat idag så det får bli skräpmat idag. Mycket att göra på kort tid! ÄNTLIGEN har grinden kommit upp till trappan så nu slipper jag att vara nervös för att den lilla ska dimpa ner för trappan. Jag har grejat i trappan, A har målat och pappa har börjat regla upp taket i källaren så vi slipper det tråkiga hålet där efter den nya elcentralen. Så nu hoppas jag att vi kan bli klara snart! Ska bli skönt när det är klart. A skulle få hjälp nästa helg med av pappa, skönt att ha hjälp när jag och mini ska på äventyr.... Hinner dom säkert mer än när vi är i vägen.
 
 

Snickra!

Idag blir det att fortsätta här hemma.... Vi har lite assistans på väg som tar mini så att det går att gör nått här :) Hoppas att vi kommer en bit på vägen idag. Mycket att göra! Vad hittar ni på idag då?

Obekväma samtal

Idag har jag gjort ett ytterst obekvämt samtal. HATAR att göra det, blir så nervös (vet att det är löjligt) och obekväm. I verkligheten så var det ju bara så att jag meddelade vårt beslut i det hela så det borde inte få mig att känna så. Men nu gör jag ju det.... Känns som man gör någon besviken när det är helt upp till oss. Fick lite antydan till att vi valt fel. Gillar inte när någon annan får mig att känna så på något som jag är så säker på. Men kan tänka mig att det var en besvikelse som gjorde att reaktionen blev som den blev. Nu tar vi och fortsätter enligt planerna här. Ni som inte har en aning om vad det handlar om kommer snart att få det. Håller lite till på spänningen ;)  

Fredag!

Åh nu är det fredag igen!Längtar efter att A ska komma hem till oss. Lite nykär och töntig ;)
Brukar vara så på fredagar, just denna har vi massa o prata om o jag kan knappt bärga mig!
 
Mini visar på sitt sätt att det är fredagskänslor här. Skriker så högt hon kan, rullar överallt och jagar katterna. Kul har hon i alla fall ;)
 
Hon luggade Berit rätt bra för några dagar sen. Tycker att det är dags för lilla kis att förstå att hon är lite brutal. B har kelat mycket med henne, mer våglig och går fram till henne. Jag kan inte alltid passa dom två ju...  Hur gör ni mer era djur?
 
 

Lång dag

En väldigt låååång dag idag. Dock en givande sådan. Men lite skönt att man inte har fler måsten idag. Nu sitter jag och slappar i soffan med ett glas vin :)
Tittar lite smått på en film.........
 
Ska inte vara uppe för länge ikväll. Sovit dåligt natten innan. Inte för att mini varit vaken utan för en massa funderingar. Varför kommer dom alltid på natten för? Aja bättre sömn i natt då ;)
 
Natti! =D
 
 
 
 

Vardagen

Nu är vardagen tillbaka igen. Trodde att det skulle bli riktigt jobbigt. Nu när A har varit hemma med mig i nästan 2 månader. Men så farligt var det inte. Visst det är väl inte överförtjusande precis men det rullar på rätt bra tycker jag. Han åkte redan i söndags. Så det blir en lång jobbevecka detta....
 
Som vanligt har vi en fullspäckad vecka jag och mitt lilla troll. Kanske aningen för mycket denna veckan men men så blir det ibland. Har redan börjat planera upp nästa vecka med så allt är i sin ordning ;)
 
I helgen vankas det barndop, vad ska man köpa? Tycker att det är så jobbigt när man inte känner dom så bra. Skulle köpt den igår men jag glömde det. Så typiskt, nu måste jag upp i stan igen..... Har ni nått tips? En liten Melina som ska döpas....
 
 

Fika

Idag blir det fika i staden med Marie och Lollo, ska bli kul! =D

Buzzar!

Har fått äran att testa Pantene pro v. Luktar väldigt gott måste jag säga. Fungerar bra till mitt hår. Har ni hört talas om dessa produkter innan? Vad har ni i så fall hört?
 
http://pantene.se/

Malmö

Förra veckan åkte jag och min lilla familj på en tripp till Malmö. Spontan grej, vi bestämde oss på dagen och åkte hela 5 timmar senare. Att det ska ta sådan tid att komma iväg! Inte för att vi satt och slappade utan vi gjorde oss i ordning direkt. Packade ner hela vårt hem (kändes det som) och ut i bilen!
 
Gick rätt bra tycker jag. 4 väskor på 2 dagar, sjukt! Men 90% var till den lilla. Det var skönt att komma bort lite. Var tänkt att vi skulle till Köpenhamn men det blev inte så. Vi får ta det en annan gång helt enkelt. Nu har vardagen startat igen. Skönt men samtidigt inte. Jaja så är det ju innan man kommer igång riktigt.
 
Har ni hittat på något nu i sommar?