Mys

De senaste dagarna har bestått av mys här hemma. A har fortfarande inte åkt iväg och börjat jobba. Han står som oplanerad hela veckan så det hoppas jag på att han får fortsätta att vara veckan ut i alla fall. Fast det kan ju ändras snabbt det med.

Vi har grejat med lite smått här och där i vår egen takt. Skönt att inte behöva stressa. Dock är det inte bra att slappna av känner jag. Vad slö man blir av det!
Skärpning! Får se till att komma igång igen tycker jag! =D

Började ett nytt pysselprojekt. Har dock inte fortsatt med det för jag har haft riktigt ont i mina händer de senaste veckorna. Har därför beställt nya nålar. Hoppas att dom är lika bra som jag har tänkt att dom är. Sen får jag se när dom behagar att dyka upp med. Kanske inte hinner få dom fören vårt äventyr har börjat. Dom är nämligen beställda från Hongkong. Så jag hoppas att det fungerar som det ska och att det inte tar allt för lång tid att frakta dom hit. Så tänker ni säkert att finns dom inte närmre.... O nej inte vad jag kan hitta så jag får sällt ta att vänta på dessa ;P

Nu ska jag återgå till att mysa med min katt och efter det har jag fått önskemål om att någon här hemma var sugen på chokladbollar.... Undrar VEM det kan vara? ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Pyssel

Veckan har bestått av en hel del pyssel. Jag har börjat virka igen. Har gjort 2 projekt klara och påbörjat ett tredje. Bilder kommer inom kort. Har lite att publicera senare. Kul att visa vad man har pysslat med den senaste tiden. Fast än så länge så får ni klara er med detta ;P

Har även bakat en massa så jag har laddat inför all fika som komma skall. Längtar nu. Nu är jag klar! Är du? ;)

Förkyld

Förra veckan blev jag dunderförkyld! Kunde inte kommit mer olämpligt men tyvärr kan man ju inte välja när man ska vara förkyld inte. Nu hoppas jag att det är på rätt väg här. Har så svårt att bara ligga och inte göra nått. Men har helt enkelt fått göra det ändå. Haft några besökare som trotsat baskiluskerna ;)
Trevligt med besök när man inte kan göra nått.

Tycker nog att det känns bättre idag. Fast det tyckte jag att det gjorde igår med. Vi får helt enkelt se hur dagen slutar. Hoppas orka lite mer i eftermiddag och kväll...

KLAR!

ÄNTLIGEN är det klart!
Vi satte upp de sista listerna igår. A bättringsmålade där jag inte vågade (eftersom jag slinter HELA tiden ;P) sedan hängde vi upp gardinstången så nu ska vi bara få upp gardiner och lite tavlor med. Känns så konstigt! Men så otroligt skönt! Nu får man väl se till att slappna av lite med. Om det går vill säga, är rätt van vid att hålla igång hela tiden.

Dagens frågesport:
Hur många gånger behöver man måla ett brunt 70:tals fönster för att det ska täcka?

Vinst:
Fika med underbara mig ;P

Måndag

Idag kändes det väldigt konstigt att inte ha en fullspäckad dag. Är det nu man ska ta och slappna av var det tänkt?
Har en del jag vill göra denna vecka. Får se hur mycket jag hinner av det. Planerar att måla det sista denna vecka. Så man slipper möget nån gång! Men det blir bra =D

Idag har jag inte gjort så mycket till skillnad från förra veckan. Gick upp tidigt och hade en mysig frukost med A innan han körde iväg och jobbade. Sen gick jag och la mig igen. Hur skönt som helst! När jag sen vaknade 2:a gången så tog jag tag i städet. Fick damsuga lite idag med. Orkade inte allt igår. Körde sedan och handlade.

Eftermiddagen har spenderats med Hannah. Virkdejt! =D
Mycket trevligt!
Jag drog upp ett projekt som jag inte var nöjd med och påbörjade ett nytt. Blev rätt bra tycker jag. Funderar lite på vad jag ska göra sen bara.... Har lite svårt för att bestämma mig där. Vi får se helt enkelt...
Hade inte så stor lust att virka från början men det smög sig på sen tyckte jag. Så nu är jag väldigt sugen på att gå in och hämta garnet och nålen igen. Fast klockan är lite mycket för det nu. Får ta och fortsätta i morgon.

Nästan klart!

Nu är rummet nästan klart! Det saknas 2 taklister och sen lite småfix som A ska ta till helgen. Jag ska även måla fönster och dörrkarm denna veckan men det är ju det lilla i det hela.
Igår så möblerade vi det eftersom vi har kommit så långt nu. Känns jätte konstigt. Vad rymlig hall vi fick! Hörnsoffan har stått på högkant där så det har varit trångt ett bra tag.

Storstädning och plock igår så nu tycker jag att jag känner mig rätt så redo! Underbart att kunna slappna av nu!

Hur har er helg varit då??

KUL!

Nu är det inte roligt längre! Tappat tålamodet helt. Vi bommar igen rummet och glömmer att det någonsin existerat!

Gnällig, siggi, trött och på allmänt dåligt humör.....

Hoppas på en bättre dag i morgon!

Spackel och slipa!

Har hållit på nu i rummet i en evighet nu känns det som. Jag spacklar, slipar, spacklar, slipar sen spacklar jag lite och tro det eller ej så slipar jag lite till. Känns som ett evighets projekt och att det aldrig blir klart. Jag vill ha det klart NU! Om denna spacklingen inte blev bra där uppe så ger jag upp! Jag bommar igen det J*A rummet och ger upp!

Hoppades på att vi skulle kunna bli klara där till i helgen men jag vet inte det nu. Tror inte att det blir det fast jag känner att det måste bli klart för nu orkar jag inte riktigt mer. Jag har blivit så in i trött nu. Antagligen för jag inte låter mig själv vila så mycket som jag behöver. Men jag vågar inte det ännu för det måste bli klart!

I morgon ger jag mig upp i helvetesrummet och på ett nytt försök med att slipa en sista gång. Håll tummarna för att jag inte hittar något annat som jag inte är nöjd med!