Hemligt projekt

Idag ska mitt hemliga projekt avslöjas! SÅ SPÄNNANDE!!!!!
Hihi har tagit många bilder så att ni andra med får se sen! Känns lite konstigt att det är slut snart.... Har jobbat på det ett bra tag nu ju....

Har massor att göra då vi ska ha besök idag. Vad ska ni hitta på ikväll? Bortbjudna eller?
Massor av kramar till alla er och jag önskar er ett gott nytt år!

Kvällspromenad!

Ikväll har vi varit på en mysig kvällspromenad. Innan vi gick rotade jag fram termoflaskan och gjorde lite varm choklad. Tänkte att det kunde vara gott en kväll som denna...

Letade efter ett bra ställe att slå oss ner, efter många om och men så hittade vi ett jag tyckte var bra. Fick dock gå i ca 40 cm hög snö! Behöver jag säga att det inte gick fullt så bra? HAHA men kul var det!

Jag fick för mig att göra en snöängel med sen kom jag inte upp efter det! Tjöt av skratt! Helt slut nu känner jag... Ikväll blir det lite mer film och lite finslip på julklappen som ska lämnas senare i veckan... Vet inte om jag hinner göra allt jag vill.... Hoppas det i alla fall!

Hur har er julhelg varit?

Vår har varit bra! Nu planeras det för fullt inför nyår. Har nog lyckats bestämma meny nu i alla fall... Får se om det går att genom föra. HAHA

Snö!

Man kan väl säga att det snöar ute! A ringde från jobbet och berättade att vägarna inte var så bra. Ska ut på shopping nu sådär i god tid ni vet! HAHA

Gräsänkling idag, han ska på julavslutning på jobbet idag. Så det blir att hämta han i kväll!

Har ni julkänsla nu då? Jag börjar få det nu.

Har semester nu och ska inte jobba igen fören 3e januari nu! GOTT!
Det blev en trevlig julavslutning på jobbet. Dagen började med att ett av arbetslagen kom med en julklapp, blev jätte glad för det hade dom verkligen inte behövt! Sen strax därefter kommer en till från samma arbetslag med en flaska vin! Jag försökte givetvis ge tillbaka denna och sa att det var alldeles för mycket! Men motiveringen var: tack för att du inte skäller på mig när jag inte lämnar in det jag ska!
Haha tackade så mycket och försökte ge tillbaka den en gång till...

Sen blev det julshow och jag kände verkligen julstämningen ungarna hade. SÅ duktiga var dom!
Efter att ungarna slutat blev det julbord och utdelning av julklapparna från chefen. Gott och trevligt!

När jag hade gjort det jag skulle så stövlade rektor och bitr in med en jätte blompaket! Började prata om hur bra allt gått och hur nöjda dom var.
Fick säga till att jag bölar av allt så man kan inte säga så till mig! Känns underbart att vara uppskattad på mitt jobb! Något bra måste jag ju göra eftersom dessa tagit egna initiativ till detta!



Igår stod det tråkigare händelser på schemat. Begravning av A:s morfar, en fin intim och stillsam begravning. Mottagning efter hos hans mamma.

På sen eftermiddag åkte vi för en snabb shopping på stan med hans syster. Gick inom brorsans affär, skulle köpa nyårsljus tänkte jag. Pratade en stund och sen när vi skulle gå så la han ner en extra presentpåse med ett fint ljus i. Jätte gulligt för det hade han verkligen inte behövt! Vi har ju aldrig firat något ihop så det kändes aningen konstigt. Det är alltså min halvbror jag pratar om här om ni inte följde med i svängarna!   :P

Jag har alltså fått alldeles för många julklappar i år! Har dåligt samvete för jag har ju inte gett dessa personer några julklappar! Men jag visste ju inte det! Får ge något annat en annan dag sen.

Är ni klara med julklapps inköp???
Jag har en kvar jag ska ge mig på nu idag.

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Inte min dag

Helt klart inte min dag idag...... Piss är va det är!

Mys!

Känner ni att det är 4:e advent idag? Slog på med lite extra lyxig frukost!



GOTT!  :)

Inställt

Dagens planer blev inställda! Mamma var sjuk så vi får hoppa över baket idag. Funderat lite på vad vi vill göra i stället och vi velar lite. Tror att det blir film på schemat i stället.

Jag har inte pallat blogga på ett tag nu, har varit mycket på jobbet så jag har inte orkat när jag kommit hem. Det blir nog mycke ett tag till tror jag men jag ska nog ta det lite lugnt på min julsemester först hade jag tänkt :D
Har ni någon semester nu i jul?

Som ni ser har jag ändrat designen, tycker att denna passar mig rätt bra eller vad säger ni?

Arbetar just nu på ett litet projekt men jag kan inte visa bilder ännu.... Finns risk att jag blir avslöjad då. Även lite fler järn i elden men det blir ni med uppdaterade på så småningom.

Vad händer i era liv då?
Har haft fullt upp nu och känner mig som en dålig vän, ibland hinner man helt enkelt inte med det man vill. Lite jobbigt faktiskt men man får helt enkelt inse att tiden inte alltid räcker till.

Har ni någon julstämning då?



Borde

Borde sätta igång men vill inte....
Fick sån enorm lust att rota igenom cdon i jakt på lite skivor....

Får se om jag kan låta bli eller inte.

Hur är det med er gott folk?!

Glömde

MÅSTE visa en bild på senaste inköpet!



Detta måste vara universums fulaste strumpor! HAHA
Tänkte att jag skulle se hur lång tid det tar att driva kisarna till vansinne med dessa... HAHA

Hur tror ni det går?

SNART helg!

Snart helg! UNDERBART!

Trött, hängig och gnällig är vad jag är......

Måste berätta om gårdagen.

Kom hem till operation C tar bort tratten.
HAHA det dummaste jag har sett! Ni vet en sån skärm keps? Tänk er den fast på kattens haka, han hade lyckats knäppa upp den i nacken men jag hade satt ett halsband i öglorna för att jag skulle vara säker på att han inte kunde kränga den över huvudet. Den var ju givetvis väldigt mycket i vägen och antagligen jätte obehaglig att ha där så han hade tuggat på var enda grej han hade nått.... Så tratten är full med massa hål! HAHA dumma katt!
Spännande att se vad som kan ha hittats på under dagen :)