Veckan

Denna veckan har varit väldigt hektisk. Mycket har hänt och gjorts och därför har bloggandet blivit lidande. Varit orolig och nervös över något som har cirkulerat i min hjärna länge. Dock verkar det som att jag har oroat mig i onödan.

I måndags var jag på inredningsparty hos A:s lillasyster. Det var trevligt och jag handlade lite med mig hem. Kände snabbt att jag inte passade in, jobbigt när man får den känslan tycker jag.

I onsdags bar det av till S-M för virkdejt! Så trevligt vi hade! God mat och fika följt av mycket skratt och diskussioner. Skönt att prata med henne. Behöver göra det när jag har så mycket som snurrar i bollen.

Igår så var det tänkt att jag skulle träna. Skitsur hela dagen för att jag bestämt att plåga mig på det viset. Dock så började träningen något annorlunda än jag hade räknat med. En arbetskamrat kom in på kontoret och sa hej då och sen pep iväg. Kort därefter kom hon tillbaka och såg ut som hon skämdes mycket. Hon gick till chefen som satt i viktigt samtal. Så hon gick tillbaka till mig och pratade lite. Berättade att hon fått punka på ena däcket och att hon inte kunde byta däck.... Svarade henne att det kan jag så jag tog på mig jackan och begav mig ut. Då har det gått ett stort hål i däcket. Så fram med reserven och dumkraft och börja klödda... Mitt i detta började jag bli lite nervös, var ju trotts allt 5 år sen jag lärde mig detta men jag tänkte bära eller brista. På hennes bil fanns det en fåra som man skulle lyfta bilen i så det var lätt att se vart man skulle hissa upp den. Innan vi fick upp den helt så sa jag att vi måste lossa bultarna. Då ser jag till min förvåning att det är låsbult på hjulet. Så bak igen och leta efter den till att lossa. Vid detta laget har vi fått en kvinnlig åskådare som står och kikar på hur vi gör, hon upplyser om att man måste hissa upp bilen för att byta däcket. Jo svarade jag det vet jag men du måste lossa bultarna innan du hissar upp bilen annars snurrar bara hjulen. O så tog jag i, jag drog för kung och fosterland och det hände inget. Sen blev jag osäker, vilket håll lossar man bultarna på då? Tänk om jag spänner dom i stället... C var på väg in för o se om chefen pratat klart eftersom jag hade svårt för att lossa... När dom var på väg ut så hade jag lossat alla och hissat upp bilen. Fick lite hjälp o efterspänna men annars gjorde jag detta i stort sett själv. Måttligt stolt över min presstation så begav jag mig in på jobbet igen. Chefen sa att han var impad av att jag kunde detta. Själv tycker jag att det borde vara en självklarhet att kunna det men tydligen är det inte så.
Kan ni byta däck på era bilar??

Trött som in i efter detta var jag men gav inte mig själv en ursäkt att skippa träningen. Så jag åkte dit och begav mig ut i gymmet. Tog ett rejält styrketräningspass i stället. 20 min på crossen och 15 min på rodden + diverse armövningar.

Som ni kanske förstår så går jag som en skadesköten kråka idag.
Tycker mest synd om mig i hela världen....

Idag så ska vi bege oss en sväng till stan, laga mat och ikväll ska vi göra våfflor.
Ni glömmer inte att det är våffeldagen idag va?

 

En kopp te?



Pausade mitt stora projekt lite.
Vad sägs om en virkad kopp med te? ;P

Trött!!!!

Vansinnigt trött idag!

VAR ÄR VÅREN????!!!!!

Buzzar

Jag är med och testar Savesmart. Detta är en kostnadsfri sida där man får erbjudande av olika saker. Kan vara olika produkter eller upplevelser som man får köpa för rabatterat pris. Intresserad?

Surfa in och kika på vad dom har att erbjuda vettja!


Vad är en Buzzador?

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är whiskey_69):
http://www.buzzador.com?refstr=whiskey_69&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=whiskey_69&lang=SE

Glöm inte att ange att jag har tipsat dig! Mitt användarnamn är: whiskey_69

Oj jag slant ;P

Idag har jag planerat mitt nästa projekt. Jag har tänkt virka nått till mig då. Det är stort och kommer ta tid så ni får vara tålmodiga ett tag. Men tror att jag kommer sticka emellan med lite mindre projekt då och då för att det inte ska bli för jobbigt att greja med det.

Så idag så körde jag inom och slant lite hahaha... RÅKADE få med mig 8 nystan hem OPS!
Men jag var osäker på hur mycket det gick åt så det var lika bra att ta lite extra i basfärgen....
Så nu är det bara att sätta igång!
Detta ska bli såååå kul! :D :D :D

Mackan!

Senaste projektet!

 

 

 

 

Hungrig? HAHAHA ;P



Måndag IGEN

F*N vad tiden går fort! Äckligt är det!
Idag har jag varit på riktigt bra humör, fått mycket gjort på jobbet och det mesta har flutit på. Precis så som det ska vara :P

Kvällen bjuder på fantastiskt roliga föreningsfix men å andra sidan är det bättre att göra det nu och få undan det. Jag vill inte ha det liggandes. Man får lite halv ångest av att man ska men inte vill. Och när man inte gör det sen så är det ännu värre. Bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det igen!

4 år!

Igår firade vi 4 år! Gud vad tiden går fort. Känns som någon månad sedan vi blev ihop. Gårdagen bjöd på många intryck och en trevlig dag samt kväll.

Vi var på villa & hem mässan i Malmö, därefter blev det en tripp till Ikea och sedan en god middag. Slappade resterande av kvällen. Med andra ord en lyckad dag :D