Visning

Efter dagens visning är jag helt slut! Tur att mamma kom vid 8 i morse och hjälpte mig. Dagen startar bra, tar telefonen för att kolla vad klockan är. Den är 8.05 och mamma ringer samtidigt. FAN! Jag ställde larm på 7.40 för att jag skulle vara uppe och liiiiite vaken när hon kom. Men men tur att jag såg att hon ringde, var på ljudlös.

Mår sämre idag än igår. YAY! Åt lite och sen var det dags att börja greja. Den lilla skulle sova men det tyckte inte hon, roligt! Eller kanske inte. Men jag hade två extra händer så det gick att få färdigt ändå.

Skulle vara hemma idag på visningen, kändes sådär kan jag säga. Även om vi bestämt oss för att sälja så älskar vi ju detta hemmet. Vi har lagt vår själ här.

Att dom kommer in och ska börja mäta en massa känns inte heller så bra..... Nu pallar jag inte äckelstäda mer så jag hoppas att dom vill ha huset! Annars tar jag en paus nu.

Får se hur det går!!

Visning

Idag har vi haft visning i huset. Mixade känslor just nu. Får se hur detta går. Hoppas på det bästa!

Nu!

Nu så! Ska det lossna eller? Man ska ju inte ropa hej fören röven är iland, så vi får se sa den blida till den döva! :P

Slut!

Känner mig helt slut idag! Trött, matt och noll energi. Borde gå och lägga mig men det blir inte riktigt av. Fastnar vid datorn och TVn. Hoppas på en piggare dag imorgon!

Dregellappar

Spenderade större delar av gårdagen i mitt hobbyrum. A tog med sig den lilla till sin pappa så jag fick e jag ensamtid till att göra bara vad jag vill! ÅH underbart att få lite pipfri tid! Älskar den lilla men det kan bli lite väl intensivt ibland.
 
Var och köpte nytt tyg i fredags, för jag har ju inget tyg ALLS! ;) Skulle sy mössor och dregellappar var det tänkt. Men eftersom A åkt iväg med den lilla så försvann min modell. Det blev att testa på att sy dregellappar! Första 1½ timmen gick åt att sy fel och sprätta. Så jävla arg man kan bli för att man inte får till det. Varför är det så att man klandrar symaskinen när det inte blir som man vill? För det är väl aldrig jag som gör fel? ;)
Jaja men efter ett tag kom jag på att synliga sömmar är skit! Så jag ändrade lite och tycker själv att det blev jätte fint. Ska bara sätta i tryckknappar i morgon. Får låna en sådan mackapär av syrran :)
 
 
Inte det snyggaste tyget på dom vita precis men jag ville testa lite innan jag sydde i det nya. Dom går säkert åt dom med!
För ett tag sedan undrade jag vad jag skulle göra med alla spillbitar, det går ju ändå inte att få ihop nått av det... Men jo det går det! Dregellappar! Hahaha....
O kul var det att göra nått som tar så lite tid jämfört med att virka. Men när jag hade gjort dessa tre så fick jag för mig att jag skulle testa sy en mössa. Min symaskin tycker dock inte det. Har testat olika sömmar och det är något fel på min overlocksöm, sicksack fungerar inte heller så bra. Så kvällen spenderades med ångest för att min symaskin nog inte mår så bra. Hoppas att det inte är så dyrt att laga. Kikade på nätet efter en ny och det känns inte alls bra just nu att behöva köpa ny. Jag har ju vant mig vid en datoriserad och vill gärna ha det igen.... Får se vad domen blir i morgon :/  
 

Göra allt!

Just nu vill jag gör allt och inget. Jobbigt för antingen så startar jag 2000 projekt och avslutar noll. Eller så pinar jag med det jag håller på med tills det är klart och startar sedan ett nytt. Men det är ju inte lika kul när jag nu har hittat flera roliga projekt att göra. Jag vill måla, virka och sy samtidigt! Synd att man inte har fler händer, 8 hade varit bra. 2 till att virka, 2 till att sy, 2 till att måla och resterande för att hålla koll på den lilla. Fast 2 till henne räcker ju inte långt. 9 passar nog bättre då, så tar inte folk miste på en och spindlar. För dom vill jag ju inte likna, räliga jävlar!  

Hus 1

Ja som ni kanske har fattat går det lite segt med försäljning just nu. Vi velar lite om hur vi ska göra. Mycket tankar och funderingar. Vi har jobbat så hårt länge så känns som att vi behöver en paus från allt. Bara behöver vara.... MEN jag har ju liiiiite svårt att släppa allt så vi får väl se ;)

Bakat

Har bakat lite kladdkaksmuffins idag. Hoppas dom blev bra!



Hus 1 och Hus 2

Idag skulle vi haft visning på huset. Blev inte av och just nu så känner jag att det inte var så dumt. Vi har slitit som djur länge så att vi får en extra vecka att pyssla gör ju inget.

Vi begav oss till Malmö ändå enligt planerna. Tittade på huset som vi vill bygga. Precis lika fint som vi kom ihåg det. Säljaren var dock inte så trevlig som man hade önskat. Men skit samma vi behöver ju inte ha kontakt med han mer, tror jag i alla fall. Tror inte att han arbetar här.... Ska ta det med R sen.

Men det är lång väg dit nu så behöver ju inte fundera på det nu. Fast det är så svårt att inte rusa iväg i tankarna!

Diskussion

Visst är det kul när man tror att man har en diskussion med sin sambo och man tror att man pratar om samma sak. Han hör vad jag säger bara väljer att inte lyssna eller nått. Eller det är kanske jag som säger nått helt annat?

Kan bli helt j*a vansinnig på sånt, sa att nu är det som att prata med en vägg... Inget allvarligt här men jag blir SÅ trött när man inte pratar samma språk!

Trött

Massa att göra o noll energi!
Bara o bita ihop, behöver kaffe i mängder nu!