Nervöst

Nu är dom här och besiktigar, måtte detta gå bra!

Helgen

I helgen så reste sig den lilla för första gången mot soffan. Under helgen har hon därmed hunnit med att resa sig mot soffans alla olika delar. Resa sig vid puffen för att upptäcka W och dra i hans svans så hårt att han fräst åt henne. Hittat B uppe på armstödet och även där hittat hennes svans, hon svarade precis som W och fräste. Hon har trillat så många gånger att jag tappat räkningen. Även fått huvudvärk lika många gånger. Frustrerad är hon för hon ska upp i soffan men det kan hon ju inte ännu så pipan används friskt just nu.

Idag har hon rest sig mot skåpen i köket. Dragit ut semseterkassan (plåtburk med växel) och mina dixi burkar. Även slängt centerhögtalaren i golvet. Siktade på fronten med men den hann jag som tur va rädda. Underbart med utveckling eller hur? ;)

Uppdatering

Ja nu undrar ni säkert vad som händer. Efter besiktningen var vi rätt lugna tycker jag. Sen visade det sig att dom sa en sak och skrev en annan. Mycket irriterande, kan tycka att man kan kläcka ur sig att man tänker råda till en fördjupad utredning. Vilket dom valt att göra. Det har jag full förståelse för men jag känner mig lurad av besiktningsmannen. Så nu på torsdag har vi besiktning nr 2. Sen hoppas jag att vi slipper mer tråkiga överraskningar.

Känner mig stressad. Dom har till på måndag på sig att lämna besked. Direkt efter det (om det är positivt) måste jag in och lämna papper till Myresjö för att vi ska komma vidare. Har mycket att göra på kort tid då vi hoppas på att få iväg beställning på huset och bygglov innan 11 dec. För att vi ska tjäna in tiden över jul och nyår så behöver det vara klart fram till dess. Som om man inte stressar i vanliga fall under julen....

Besiktning

Idag har vi besiktigat huset. Så nervös jag har varit! Vi har inte fått ett definitivt besked än. Hoppas att dom återkommer innan helgen med det för jag vill veta nu! Men det blev inte direkt några överraskningar. Vi vet ju vad vi hade kvar och göra från vår besiktning. Lite kul att det var samma besiktningsman som vi hade för 4,5 år sen.
Ber er än en gång om att hålla tummarna! ;)

Rut

Nu är Rut klar!
 
Isabelle har tittat på Ragnar ett bra tag. Vill inte riktigt att hon ska slakta han så jag har gjort en egen till Isabelle. Vi har valt färgerna ihop.  =)
Blev riktigt bra! Om jag får skryta lite hahahaha.....
 
 
 

Lägenhet

Så nu har jakten på annat boende börjat. Inte alls kul och fara runt och leta. Hoppas att denna som vi tittade på igår eller den andra jag ringde på igår blir vår. Ser inte ut så på den andra men man vet ju aldrig. Ska ringa och säga att vi vill ha den vi tittade på igår så får vi se vad som händer.

Köpekontrakt

Idag skrev vi på köpekontraktet och därmed så är huset nu sålt. Givetvis ska huset besiktigas men jag har en känsla av att det går bra. Var jättejobbigt innan köparna kom men sen när mäklaren pekade ut dom på parkeringen så visade det sig att A visste vem det var! Kändes genast mycket bättre. Vi har pratat igenom allt vad vi vet om huset. Fick inskrivet i frågeställningarna om fasaderna och fönster. Plus att vi hade en takpanna som kasade förra året.
Det är ju det vi vet som finns att göra i detta huset. Takpannan är ju fixad givetvetvis men man vill ju att dom ska veta om detta.

Vi hade inte tänkt skriva nått om det på Facebook men köparna gjorde det strax efter kontraktet skrevs så då känns det som att dom inte kommer att backa ur. Dom vet att lägre än detta går vi inte så prutar dom så blir det inget. Men dom vill verkligen ha huset det märktes.

På torsdag så blir det besiktning. Efter det så kan man nog ta och släppa lite av nerverna.

Buzzar

Nu har dom nya buzzadorprodukterna kommit! Denna gången till småfolket ;-)

Tänkte dra ihop en mamma träff och bjuda sån små på nestlés min frukt.
Vilka är sugna på att komma?



Visning

Idag har vi haft visning här. Ett annat par som vi hoppas ska nappa. Det lät positivt enligt mäklaren. Fick även höra att det andra paret som lägger låga bud fortfarande är intresserade. Hoppas nu att dessa med vill ha huset så de trissar upp priset lite ;)
Återstår att se!
Håll tummarna!!!!!

Emporia

Idag har jag, mini, Marie och Oliver besökt Emporia i Malmö. Vilket bygge! Det måste kostat multum!! Skulle handla till mig men jag kom hem med saker till Isabelle som vanligt. Inte nått alls till mig! Aja fick ju komma ut en sväng i alla fall.





Ny tjänst!

Just det! Har ju fått nytt jobb med ju :-D

Älsklingen kom hem med dessa till mig!



Firade i helgen med att korka upp en fin flaska vin! :-P

Helgen

Vilken helg!

I fredags var vi på Andys lekland med H och T. Mycket trevligt! Lite irriterande att folk paxade sittplatser utan att varkens fika eller äta. Så när vi skulle äta med våra små så fanns det inte plats för oss nån stans. Inte var dom sugna på att dela bord med oss heller.... Efter en liten stund trängde vi in oss med en pappa och hans barn. För övrigt var det kul. Mini smakade på typ alla bollar i bollhavet, gillade studsmattan och hade kul när det fick provkrypas lite :)

I lördes hade vi besök av mina föräldrar och svärmor för lite fika. Trevligt trevligt.

Sa att jag skulle sy denna helgen men så blev det inte. Har virkat i stället. Lite ur form känner jag. Har nog fått sova för mycket! :D

Vad har ni hittat på i helgen?