Lördag o party

Igår pinnade jag över till mina kära vänner D, M o T. Kvällen bjöd på massa skratt, skvaller, gråt och diskussioner. Gråten var resultatet av något mycket vin. HAHA jag tål typ 2 glas så ett för mycket är alldeles för mycket!

När jag vaknade idag så fick jag panik direkt! Jag var fortfarande full!!!!!
Jag kan inte komma ihåg när jag var det sist... HAHA kände mig som en fjortis!

Men jag hade jätte trevligt och fick mina skratt och mina gråt som jag så väl behövde!
Tack för en trevlig kväll/natt!


 

Fredagskväll!

Igår hade jag en jätte trevlig kväll med Caroline. Den bestod an mycket snack lite drinkar och spel.
Vi spelade Kinect och man kan väll säga att vi hade roligt!

Än så länge har jag inte träningsverk men det kommer väl det med!
Kanon spel är det! Är verkligen nöjd med vårt inköp :P

Vad hittade ni på igår??

Världsliga diskussioner!

Idag har dessa världsliga diskussioner varit på tapeten:

Vilken är sämst?
Dolph Lundgren eller McGyver?

Hur mycket skada kan man egentligen göra med en banan??

Flummig idag, NEHE! Inte jag inte......

Dagen

Bra dag idag! Det var virkdejt som stod på schemat idag! Så nu var jag tvungen att fortsätta på mitt halvtråkiga projekt. Har nystat om ett av mina nystan precis o ska snart ut o fortsätta lite till.

Haft en väldigt trevlig dag/kväll med S-M. Tack för idag!

Börjar bli lite små trött nu... Men det är väl bara att härda ut! ;)



Denna bok väntade på mig i brevlådan idag! YAY
:D
SÅ fin o en massa nytt spännande att göra! HAHA

Lättad!

Har inte haft ro eller tid at blogga på ett tag nu. Ibland så hinns det helt enkelt inte med. Jag har haft en händelserik vecka med middagsbjudning och en del annat!

ÄNTLIGEN har mitt stående problem sedan snart 4 år tillbaka blivit uppklarat. Det sista kapitel i mitt förra liv är nu klart. Jag hoppas på att det inte dyker upp mer nu men det skulle inte förvåna mig i alla fall. Med min tur så skulle det säkert komma mer. Jag har nu möjlighet att glömma allt utan att bli påmind. En stor sten har fallit från mitt hjärta! :D
Ibland hjälper det att stå på sig och kämpa för vad som är rätt, jag är ju aningen envis som ni kanske har märkt?! HAHA

Virkeriet står lite still nu, har inte orkat eller haft lust. Fick dra upp ca 15 varv o det kändes inte särskilt kul. Men om man nu inte blir nöjd så är det lika bra. Jag har virkat klart dessa 15 igen men det blev inte helt perfekt som jag hade önskat mig. Förhoppningsvis kommer det inte att synas efter monteringen.

Vi har haft en mysig helg med mycket fniss o kiv. Spelade lite kinect igår, fick erbjudande om att testa demo spel o det gjorde jag. Helt klart jag måste köpa dansspel! F*N va kul det va! Skit dålig va ja men kul hade ja! HAHA
Synd bara att jag inte visste att man kunde testa innan jag klickade hem lite spel. Det får bli till nästa gång helt enkelt.

Hur är det med er mina vänner? Haft en bra vecka?



Kunde inte låta bli, ursöt bild eller hur?!

Dammit!

F*N me!

Glömde bananerna så det blir ingen smothie idag... GRRR

Helgen!

Helgen har bestått av mycket fniss en hel del vin och sena nätter!
Haft besöka av nästan alla som läser här tror jag. Underbart trevligt!

Nu är jag trött hahaha.... Är väl meningen att man ska vila på helgen men det har jag inte gjort denna gång. Blir till att ta igen det till nästa helg!

Idag så är det en funderar dag.... Jag vill fixa här hemma men jag vet inte riktigt vad jag ska börja med.. Börjar få någorlunda pli på mitt datarum och det känns jätte bra! Dags att ta tag i nästa bombnedslag ;) Eller när jag är klar så kommer något ha blivit bra och i ordning och nästa del ser värre ut än när jag började X)

Vi får se vad som händer idag, pyssel eller röj.... Eller kanske inget :D

Har ni haft en trevlig helg då?

Träningsvärk!

OMG vad jag har ont!

Om ni har missat det så har vi köpt kinect. Sjukt kul! Helt klart värt pengarna enligt mig! Använt muskler jag antagligen aldrig har använt innan. Marie var här igår och då spelade vi ett bra tag. Hade träningsvärk när jag började spela men det är inget mot vad jag har nu!

Hur ska jag överleva detta? Jag tar i för kung och fosterland hahaha. Men det är väl så det ska vara?

Usch usch usch säger jag bara!

Virkdejten

Åh så kul det var igår! Smet från jobbet så fort jag kunde och begav mig till min virkpolare. Vi hade jätte trevligt och fruktansvärt roligt. Massa skämt och fniss, kändes som fredagsstämning.

Projektet jag startade var fireflower i marioserien. Trodde att den skulle vara för svår för mig men det gick rätt bra. Svor en hel del på mönstret eftersom det var på engelska och blev inte riktigt som jag ville. Kuben/boxen den skulle stå på blev inte alls bra sen tog garnet slut med.

S-M:s pojkvän var snabb att kommentera att blomman inte står på en sådan kub så han tyckte att jag skulle göra ett rör.  Men jag han inte så långt igår så det blev, blomma, stjälk och ett blad.

Men det första jag kunde tänka på när jag vaknade idag var att virka. Åt frukost och sen var det bara att sätta igång.
Tänkte visa min än så länge lilla mariosamling :D



Svamp nr 2



Eldblomman som jag för övrigt är väldigt stolt över! :D Lyckades knåpa ihop röret helt utan mönster! :D



Så nu består min lilla samling av dessa två figurer. Ska helt klart fortsätta på detta tema men jag är inte så pass duktig att jag kan ge mig på yoshi nu. Det är många smådelar som ska göras och jag känner att jag inte klarar av det i nuläget. Men det kommer!

Nu funderar jag på vad jag ska göra här näst.... Helt klart i marioanda kan jag ju meddela!

Förberedelser

Dagen har spenderats till att planer inför i morgon. Jag har suttit och halvt drömt mig bort. I morgon ska jag på virkdejt och det ska bli SÅ kul! Måste starta ett projekt så jag har något på gång tills i morgon. Vet inte riktigt vad bara.

Vad tycker ni att jag ska göra härnäst?

Har även varit och köpt lite nytt garn så jag kan få ihop mer figurer....

Det ska bli så kul detta!!!!!

Gårdagen

Jag trodde att jag skulle få mycket gjort igår och ha samma energi som jag hade i söndags. Ack så fel jag hade! Samma sekund som jag kom hem så sipprade energin ut. När A kom hem var jag så trott att jag var helt förtvivlad!

Bestämd som jag var så skulle vi fortfarande ta tag i papperna. Och det gjorde vi, tror aldrig att det har tagit så lång tid att fixa det som det gjorde igår. A sa hela tiden till mig att jag skulle gå och lägga mig. Var inte ett dugg intresserad av det för jag hade bestämt mig att det hade jag inte tid med!

Funderade på varför jag var så trött och kom fram till att jag sov bara 4 timmar natten till måndagen, kanske inte så konstigt att jag var så trött igår då. Är väldigt känslig när det gäller att rubba sömnen.

Men vi fixade vad vi skulle och sen gick jag nog och la mig, ska ärligt erkänna att jag kommer knappt ihåg gårdagen. Lagom obehaglig känsla.

Så nu sitter jag här igen!

Idag var det första jobbedagen. Den var ok, lagom mycket att göra. Bestämde mig ganska snabbt för att idag orkar jag inte sitta hela dagen så jag slutade lite tidigare.

Får passa på medans man kan! Sedan lyckades jag även få semester på fredag! YAY :D
Så då blir det hela 4 dagars ledigt och jag hoppas på att hinna massor!

Skulle egentligen virkat igår kväll men så blev det inte eftersom när jag skulle skriva ut det nya mönstret så fungerade inte skrivaren. Medans A pulade med den fick jag spelet på mitt datarum.

Så även detta rum fick sig en känga igår! SKÖNT! Detta rum brukar bli det som ser värst ut i hela huset! Dels för att vi (jag) inte är här inne så ofta och dels för att det är väldigt lätt att sätta saker här och ignorera det i hopp om att det själv går till den platsen den hör hemma. Med andra ord bombnedslag! Nu har jag fåt för mig att jag ska börja använda detta rum så som det var tänkt från början och då måste jag ju ta tag i röran!

Var så uppe i varv när det var dags att lägga sig så jag hade ap svårt att somna! När jag väl lyckades sov jag som en kratta! Vaknade 5.04 idag, normalt? Tror inte det va! Hoppas att min energi som jag haft hela dagen håller hela kvällen med för då händer det grejer här hemma! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!!

Idag står det sortera papper på schemat! Nu ska det undan och mitt skrivbord ska skåda dagsljuset igen efter lång tids isolering ;)

Kanske ska börja med en smoothie så man håller humöret uppe innan man får i sig middag idag :D
Gjorde det för första gången i helgen! Jättegott! Brukar ni göra smoothies??? Har ni några bra kombinationer att dela med er?

Ser det inte gott ut?! :D :D :D :D

Jobba i morgon

Då var min semester slut för denna gången. Känns helt ok faktiskt att man ska tillbaka till verkligheten. Är uppvilad och taggad för en ny jobbeperiod. Idag har det hänt lite här hemma. Vi fick telesamtal om att A:s syrra ville köpa vårt Wii, skönt att bli av med det. Förstå mig rätt det är inget fel på det. Vi använder det inte helt enkelt, så det var dags att göra sig av med det tyckte vi.

De bestämde sig för att komma hit och hämta det plus att vi skulle fika lite. Vi hade inte så mycket att röja innan vilket var skönt. A satte upp lite lister och vi började röja i uterummet. SÅ skönt att det blev gjort!

Bakade en kaka som faktiskt blev som den skulle denna gången! Lyckades göra en kladdig kladdkaka för första gången nu tror jag haha. Trevligt med besök, vi hade roligt och mycket att prata om.

Lyckades även bli klar med Mariosvamp nr 2 (vill ha en själv med juh!)

Efter det fick jag för mig att vi skulle åtgärda lite andra grejer som retat mig länge. Bland annat satte vi upp hyllan i extrarummet med mollyplugg eftersom det inte blev så bra med vanliga skruvar. Hyllan har bara lutat i ca 2 år innan vi lyckades bli klara till att ta tag i det. Varför gör man så? Det tog endast 5 minuter att fixa detta!

Sen blev det krokarna i sovrummet som åkte upp. Hoppas att dessa kan hjälpa till att hålla kläderna ifrån byrån (lägger dom uppe på byrån om man ska ha det dagen efter + att det brukar ligga ett tag innan man använder det igen).

När jag väl lyckades komma ner lite i min klädhög så hittade jag mitt smyckeskrin som stod och samlade damm. Rotade fram alla mina smycken som jag placerat på strategiska ställen i hela huset. La det som skulle vara där och hängde mina halsband på smyckesträdet. Under tiden jag letade efter smycken så fick jag brytet på badrumsskåpet.

Så även detta lyckades jag fixa till. Slängt en massa som vi inte använder. Trött på att samla saker som man bara retar sig på!

Så idag känns det som vi har fått undan en del som blivit liggande. Kan man sätta sig i soffan med gott samvete :D

Hur har er helg varit? Vad har ni hittat på?

Avslöjandet

Så då var det dags att avslöja mitt hemliga projekt. För ett tag sedan var jag på Markislagret och kikade rundor lite. Hittade något som jag inte kunde släppa. Iden kom genast! Julklapp till Theo! Åkte hem och chekade av med Andreas bara för att kolla att min ide var bra.

 

 

Någon dag senare fick denna kundvagn följa med mig hem. Spånade på lite på vad jag skulle stoppa i den. Köpte lite smått och gott här och var för att fylla den.

 

 

 

 

Min tanke var hela tiden att jag skulle lämna över denna kundvagn proppfull av leksaker till Theo. Det var långt ifrån vad min bild hade varit vid detta laget.

I somras så visade en kompis mig hennes projekt. En filt av mormorsrutor, jättefin! Jag som älskar att pyssla var inte sen på att hoppa på detta. Jag googlade en massa och hittade den typen av filt jag ville göra. Köpte en massa garn och satte igång. Men det är inte fullt så kul att göra 200-300 rutor så vid ca 50 la jag mitt projekt på is.

Vid detta laget så hade min kompis gått vidare och börjat virka en massa söta figurer. Vi bestämde en virkdejt och hon visade mig hur man skulle läsa mönster och hur man började.

Fattade snabbt tycke för detta! Gud så kul det var att virka! Här var jag biten av att virka amigurumi. På kvällen klickade jag hem 3 böcker och det tog inte 3 dagar fören jag satt med mina böcker och började spåna vad jag skulle göra.

Tänkte att jag skulle virka figurer att lägga i kundvagnen. Så det var bara att börja!

 

Såhär börjar alla mina projekt, helt besatt av att virka!

 

Jag började med att virka morötter, för det måste man ju ha i sin kundvagn! :D



Sen blev det en kaktus, för när man handlar på Maxi är det ju svårt att gå förbi utan att det slinker ner en blomma i kundvagnen ;)

Den var så ofantligt tråkig och göra, svor så många gånger över denna och sa att jag aldrig skulle göra den igen. Tills den blev klar vill säga, den blev så söt så jag bara måste göra en till! Hahaha



En jobbarkompis kom med "receptet" på kanelbullar som jag bara var tvungen att göra!



När jag surfade runt på nätet hittade jag mönstret på Mariosvampen. SÅ SÖT! Ett måste att göra! Här blev jag väldigt sugen på att se om det fanns något mer till Mario att göra.

Hittade mönster på stjärnan och började mitt projekt.



Halvvägs när jag upptäcker ett irriterande fel! Mariostjärnan har bara 5 taggar! Och detta mönster jag har gått efter blir det 6 taggar. Förbannad var bara förnamnet! Inställd på att lämna Mariostjärnan och detta var inte acceptabelt tyckte jag. Så jag knåpade själv och fick ihop detta istället!



Så ska den se ut! :D



Här är mina projekt samlade, vad tycker ni? Är sjukt nöjd faktiskt, trodde aldrig att jag skulle klara av detta! Vet att virka är bland det tantigaste man kan göra men jag kan inte hjälpa det. Det är så ofantligt roligt att jag inte kan sluta! Jag brukar säga att jag praktiserar som tant hahaha....

 

 

Så nu var projekt Theos julklapp klar! Känns jätte konstigt eftersom jag jobbat på denna nu ett antal månader. Vad ska jag nu göra? Theo fick den igår på Nyårsafton, dels för att vi skulle ha middagen här hemma och för att vi hade ju inga leksaker för han att leka med så jag frågade om det gick bra att han fick den igår. Var helt ok med Mia så det blev så! Där köpte jag en hel veckas virkning till :D

Nu funderar jag på vad som ska hittas på för nytt projekt. Har lite idéer som tål att tänkas på :D