Helgen

Fullt upp i helgen som vanligt.

Katterna har pysslats om. Deras päls kräver en hel del om man ska hålla den i schack. Men en vecka till sen är vi nog i fas tror jag. Har rätt dåligt samvete av att jag inte hinner med dom riktigt. Men om jag bara fortsätter att bada dom med jämna mellanrum så ska det bli mycket enklare.

Vi har fixat lite ute och sen har vi grejat i tvättstugan. Ju större tvättstuga man har desto mindre tvättar man. Inte bra det. Det var länge sedan jag tvättade då mycket på en gång :)

Vad har ni hittat på då????

Usel!

Ja jag vet att jag är värdelös på bloggandet. Men jag har varkens orkat hunnit eller haft lust med det. Så nu tar jag tag i detta igen. Laddat upp lite bilder och det kommer flera. Dom flesta har nog sett det redan men jag laddar upp det ändå.

Nu går det fort. Mitt lilla troll är nu 4 månader. VAR tog den tiden vägen då?
Hon är inte så liten längre. Ler med hela ansiktet, skrattar, rullar från mage till rygg. Inte länge tills hon rullar på andra hållet med. Samtidigt som jag vill att det ska gå framåt vill jag stoppa tiden. Det går så fort att det är sjukt! Får passa på att njuta så länge man kan vara hemma med henne. Mitt lilla troll ;P

Ska försöka komma igång med bloggandet..... Men jag lovar inget ;P



Bebis saker

Till lilla Isabelle virkade jag även filt, skallra och tossor. Dock blev tossorna fruktansvärt fula men ändå ;)







Filten gjorde jag 2 ggr. Blev inte riktigt nöjd så jag drog upp hela och gjorde om den igen. Vet att jag bara hade retat mig på den annars.

Pacman

Inför lillans ankomst så virkade jag Pacmanfigurerna. Var tänkt att det skulle bli en mobil men jag fick inte riktigt ihop det. Så nu har hon det som leksaker istället :)