Julledig

Så! Nu är jag äntligen ledig! F*N vad underbart!
Det är dags att förbereda sig inför julen nu. Vi ska fira hemma detta året. Skönt och slippa fara iväg.

Hur ser era julplaner ut? Är ni klara med allt?
Inte vi inte.... Varför planera när man kan stressa in i det sista med alla andra idioter? ;P
Men tror nog att vi hinner gott och väl. Allt är planerat, ska bara inhandlas med.

God jul och gott nytt år mina vänner! =D

Snart!

Bara en dag till! Sen ska jag ha sovmorgon ett bra tag var det tänkt! =D
Känns konstigt men ska bli så skönt!

Gnällig!

Så gnällig idag. Men det får jag vara! ;P

Snart julledig!

Snart, snart SNART är jag julledig ;P
SÅÅÅÅ skönt! Ser fram emot att fira julen hemma med nära och kära. Känns som det är en evighet sedan man var ledig nu. Vansinnigt mycket har hänt och kommer att hända.

I helgen så bakade jag julgodis. Igår så köpte vi julgran och klädde den. Så fin den blev! Julgranar luktar så gott tycker jag.

Dagen har gått så fort fast jag knappt kommer ihåg vad som hänt. Haha... Men kanske beror på att jag har kört terapiarbete idag. Brukar kalla de för det när man i stort sett inte behöver använda hjärnan för att utföra arbetsuppgifterna. Hoppas jag hinner med vad jag ska. Hade varit skönt att få majoriteten klar i morgon så att jag kan gå hem på ledighet med gott samvete. Men det får bli som det blir.

Graviditet del 2

14 December 2011

Idag var det första delen på föräldrautbildningen. Kul o se flera som är ungefär lika långt gången som en själv. Dock var det ingen pratglad tjejskara så det kändes lite tråkigt när man försökte bjuda till och diskutera och 2 av dom satt bara och glodde. Inte många pip från dom inte. Men då får dom väl fundera själva då om dom inte tar tillfället i akt när vi har tid att fundera och diskutera ihop.

Enligt appen så är det nu 49 dagar kvar till beräknad förlossning.... Nu så är det inte långt kvar! Samtidigt som det är skönt så är jag livrädd hahaha... Och fortare går det nu.

Funderar och planerar en massa om hur jag ska lägga upp min ledighet. Vad är det jag vill göra innan. Hur ska jag göra och orkar jag? Inte hela världen om det inte går som jag tänkt men samtidigt vill jag ha en plan jag kan ignorera fullständigt ;P


19 December 2011

Nu är det inte länge kvar till min långa ledighet. Ska bli SÅÅÅ skönt! Noll minne kvar känner jag! Helt off, glömmer vad jag ska göra. Vem jag sagt vad till. Vad jag har lovat och bokat. Undrar om det är tröttheten det beror på eller jag ska skylla på den berömda gravidhjärnan. Vet inte riktigt om jag tror på det. Bäsingen distraherar mig HELA tiden! HAHA men mysigt ändå ;P

Idag har jag hämtat hem bilstolen jag köpt av en jobbarkompis. Kände att jag ville ha hem den innan jag går på ledighet så jag slipper ta det sen. Hade inte planerat att åka till jobbet på ett bra tag sen. Det börjar bunkras upp med bäsinggrejer här hemma. Lite trångt är det allt. Kommer bli bättre när alla sakerna har sin plats.

Vattenmelon del 3

ÅH dessa underbara vattenmeloner! Som jag letat och längtat efter det ett tag nu. För ett par dagar sedan hittade jag äntligen dom! Nu har jag skivat upp en halv melon som ligger i kylen och goar till sig. Kall ska den vara för då är den mer krispig.

Kvällsfikan är numera räddad för ett par kvällar framöver =D

Intensivt

Har en väldigt intensiv period på jobbet just nu. Har varit riktigt mycket ett bra tag och kommer att vara det fram till julledigheten som jag längtar allt mer efter. Vad tiden går fort! Hinner inte med alls känner jag... Ser mer och mer fram emot att vara långledig =D
Men det är ju inte lång tid kvar tills dess.

I år har vi jul hemma, hoppas på en smidig och stressfri jul. Men jag tror nog att vi kan få ihop det. Skönt att vara hemma tycker jag. Vi kör knyte så det är inte så vansinnigt mycket att greja med. Tror att vi ska kunna få ihop det bra. Hoppas på att vara ledig den 23:e men det beror lite på hur det går på jobbet. Hinner vi med allt så är jag de. Men vilket fall som så stannar jag hellre hela natten den 22:e för att kunna få ledigt den 23:e. Men det tror jag att vi ska hinna med. Efter betygen är klara den 21:e så är det inte så mycket mer än filer som ska skickas om jag inte minns fel. Hoppas att jag inte missar nått nu i planeringen.

Idag är jag vansinnigt trött. Mycket på jobbet i stort sett hela dagen. När jag kom hem så var det dags att förbereda inför i morgon så slipper jag stressa då med. Undrar hur länge jag pallar vara vaken idag... Tror inte det är länge till i alla fall. Hade önskat att jag haft ett badkar att krypa ner i nu. Fast å andra sidan hade jag nog somnat då så det hade nog inte varit någon vidare ide ;P


Måndag

Då var det måndag igen. Seg sådan tycker jag. Fullt ös på jobbet och kommer att vara det fram till jullovet. Längtar lite dit just nu. Känner att jag behöver långledigheten nu.

Fast jag har noll julkänsla. Känner inte att det börjar gå mot jul i rasande fart. Fast i dag så snöade det i alla fall. Tur att det inte la sig. Inget kul o behöva skotta...

Har ni någon julkänsla?

Renoveringarna går framåt. A har kommit en bit på vägen och hoppas på att få tid till att fortsätta till helgen. Jag tar en paus just nu för det känns inte alls kul. Hoppas att jag känner för det lite senare i veckan. Är lite för trött för o gå upp och ta tag i det idag. Kanske skulle virka lite i stället. Har ju en del att göra där med ;P