Såååå dåligt samvete!

Igår var jag och mamma på The Studio och fotades, Andreas och pappa var här och slet hela dagen vi var borta. När jag kommer hem så det första jag ser är att handtagen är satta fel på överskåpen och jag får panik. Bara häver detta ur mig och blir jätte ledsen för handtagen satt redan där.

Kan ni tänka er hur det känns för Andreas och pappa som stått med detta hela dagen när jag kommer hem och gör så?! Har så otroligt dåligt samvete men jag menade inget illa alls! Jätte duktiga har dom varit, alla lådor är i hopa nu skåpen är uppe, handtagen är uppe. Men på överskåpen blev det fel, de pratade om att flytta hantagen men ni som känner mig vet att jag hade retat ihjäl mig på att jag sett var det gamla handtagen satt.

Såå Andreas är på Ikea och köper nya luckor idag..... Men det betyder inte att det inte kommer att användas, efter diskussion igår så kom vi fram till att vi gör en lösning i tvättstugan med dessa luckor längre fram. Men fan vad jag är klumpig!

FÖRLÅT!


Nu ska jag sätta igång kaffe och börja sätta in i skåpen som är helt klara. Bänkskåpen är inte helt klara eftersom vi väntar på spännet till bänkskivan så kan man inte spänna fast denna nu. Hoppas på att den kommer på måndag så vi kan fortsätta!

Check

Pappa är på väg hit, nu är det mesta gjort. Vuxenlegot plockas fram. Alla är välkomna att leka med det om ni vill. Hör av er i så fall!

Hinner inte blogga så mycket....

Hinner inte blogga så mycket på ett tag nu. Vi är i full gång med allt och det börjar gå framåt. Rörgubben har varit här, pappa var här igår och hjälpte till och nu håller vi på själva.

Vatten/avlopp - Check
Golvvärme - Check
Golvspån - Check
Gipsat tak - Check
Gipsade väggar - Check
Spacklade väggar - Check (nu hoppas vi på att jag inte missat något bara)
Spaklat tak - Check
Målat tak - Check
Målade väggar - Check
Lägga golv - Check

Så ser det ut nu, håller på att spackla och slipa men det tar tid detta. Mycket som ska spacklas och slipas innan det går att måla. Hoppas hoppas på att vi ska ha målat tills i helgen men det ser inte ut så. Man pallar inte att kladda med det för länge heller. Helt slut nu, vi är som tur väl bortbjudna på middag. Ska bli skönt att komma iväg lite.

Bilder får ni vänta på ett tag till eftersom jag inte har tid att sitta och fixa med det nu på ett tag. Ha det gott mina vänner så får vi se när jag dyker upp här igen!

Han har åkt

Nu har vi golvvärme, nytt avlopp och vatten på plats!!!!!!!     :D

Nu så!

Nu är rörgubben här!!!!!!! WEEIIII

Blev inget

Rörgubben kom inte igår, hans panna hade gått i sönder. Så typiskt nu när jag trodde att det skulle gå undan lite. Det är ombokat tills på tisdag. Så nu är det planering som gäller för att få ihop detta. Ringde pappa idag och frågade om han ville hjälpa till med gipsen på onsdag.

Räknar med att rörgubben gör allt han ska på tisdag eftersom han har sagt att det endast tar några timmar. A kikar på ventilationen nu och fläkten har packats upp för att se hur det ska kopplas ihop. Den är SÅÅÅ FIN :D

Ska se om jag kan få öppna någon mer låda, för vet ni vad?! Jag vann!!! haha jag har fått öppna en låda, A säger att det var för han var tvungen att se hur skåpet såg ut till vasken. Så han visste hur han skulle göra mm. Men tror ändå att det var jag som lyckades med detta hihi. Han har bara det som en dålig ursäkt.

Så nu börjar jag se det framför mig, det kommer bli så bra detta. Pappa han tvekade inte om att hjälpa oss. Sa att ni måste ju få det klart någon gång. Inte för att det har tagit längre tid för oss än andra men det är för att vi har inte så många som kan hjälpa oss. Jag är inte till så mycket nytta just nu. Så ett par starka armar till behövs allt. Så nu håller vi tummarna för att detta går som planerat.

Morgon uggla!

Idag tänkte jag att jag skulle få något gjort utan att svettas som en gris för ingen ting. Därför har jag gått upp med en gång. Öppnat fönstret nu när det är svalt och skönt ute.

Skulle smyga upp men A vaknade alla fall. Men tror att han har somnat till nu, väcker säkert honom när jag börjar slamra här nere. Känns som en bra dag idag.....

Vill

Idag vill jag väldigt mycket. Vill börja med allt, till och med fortsätta att måla fönsterna! Får se om detta infall håller i sig hela dagen. Känns som en bra dag att fixa inne för det är ju inte så fruktansvärt varmt ännu.

Nu börjar jag bli lite stressad, rörgubben kommer på lördag. WEIIIII Det är han vi väntar på just nu, alla kopplingar och rör ligger i vardagsrummet och väntar. För vi har gott om plats i vardagsrummet. Inte alls en labyrint att ta sig förbi, hur kan ni tro det?

Igår kidnappade vi min syrras cyklar i Ronneby, cyklade till mina föräldrar i Åhus (vi körde och hämtade hem dom). Hade en trevlig kväll med god mat och lite dricka. Sen cyklade vi hem igen, kan väl säga att jag inte är riktigt i form. Rätt jobbigt med en sådan tur i värmen, på vägen hem var det svalt och skönt. Däremot såg vi inte vägen eftersom det var mörkt. Ett rådjur skrämde skiten ur mig.

Sa till A innan vi cyklade att det kommer säkert ett rådjur och springer på mig. Det är ju inte första gången heller.
A- Neee va inte löjlig nu, händer säkert inget!
Vad händer? Ja det prickade inte mig iallafall men någon meter framför mig studsade det över vägen. Och jag mitt dumma nöt börjar tänka på allt annat som kan finnas där i skogen och på åkrarna utan att vi ser det.  Fick lite panik men sa inget till A. Tänkte typ i skräckfilms scenario..... HAHAHA tramsigt värre.

Vi kom hem helskinnade och tittade lite på tv, vi hade en mygga i sovrummet så var annan minut stängde A av ljudet och tände lampan. Inte alls irriterande det. Så jag missade hälften av vad dom sa eftersom jag inte kan läsa texten utan mina glasögon...

Får se vad dagen erbjuder nu, finns risk att jag inte vill göra något om jag sitter kvar en stund till. Så man får väl passa på. Vad ska ni hitta på idag???

Hästflugor och fetknopp!

Irritationsmoment AB! Vi har fullt med hästflugor och broms i trädgården. Kan inte vara ute mer än några minuter fören de otäcka J*A djuren kommer! Har hunnit utveckla ännu en fobi, hysteriskt rädd för dessa elaka djur nu. Det gör jätte ont när dessa bits. Har ni några tips på hur man blir av med dom??? Paniken kommer så fort jag ser känner att det är flugor runt mig. Oftast hästflugor som kommer med en gång med.

Kan inte precis njuta av poolen nu, blir mest skrik, spring och fäktande för min del. Så larvigt men det gör verkligen ont!

Skulle plocka jordgubbar men jag han inte med så mycket fören jag blev beten på halsen, kände att det inte var någon ide att fortsätta för det började komma ännu fler efter det. Så det fick vara. Har satt ut getingfångare i trädgården, de brukar ta flugor med så jag hoppas på detta.

Det andra irritationsmomentet är den J*A fetknoppen på framsidan som vägrar ge sig. Mitt i gräsmattan med! Förra året drog vi upp flertalet spannar proppfulla! Trodde vi fått det mesta men icke! Kan inte precis sätta mig där och pula med tanke på att det är en massa otäcka insekter här nu.

Jag vill sola och bada!

Längtar!

Jag längtar efter mitt kök nu. Längtar efter ordning och reda. Att kunna röra sig här hemma utan värsta utbrottet som jag har i stort sett dagligen!

Försökte pigga upp mig lite, frågade när jag kunde börja kika lite i IKEA lådorna... Kan ni tänka er att jag inte har rört dom alls! Jag är så nyfiken så jag håller på att spricka. Vet ni vad jag fick för svar!?

När elen, vatten och avlopp, golv, tak samt väggar är gipsade!!!!!!! Tror ni att något av detta är gjort? Svar NEJ!

Blev jättesur, som en barnunge. Jag vill jag vill JAG VILL!
Men det fungerade inte, attans. Kanske ska smyga upp i kväll och kika lite. HAHA

Eller får jag stressa han järnet eftersom jag snart inte kan hålla mig. Jag måste ju få se något framsteg. Vi bara river och river och river. Jag vill bygga upp nu. Är lite trött på detta.

Men nu kommer rörgubben i helgen och elen är på framsteg nu med. Så hoppas att han kan fixa vatten och avlopp snabbt så jag får öppna mina lådor!

Igår rymde jag, jag var på sminkparty hos Caroline. Jätte trevligt! Länge sedan vi sågs och vi hade mycket att prata om. C skämtade lite med att hon trodde att jag slapp hjälpa till när jag kom hem så sent. Och spydig som jag är svarar att jag kan ju inte hjälpa till med elen ändå så det är ingen risk.

När jag kom hem så mötte jag en måttligt irriterad A. Det hade inte gått så bra som han hade tänkt att dra om sladdarna. Så jag fick hjälpa till igår och idag med detta. Jag har stått i datarummet men den enormt långa slangen och tryckt in sladdar, A har dragit från andra änden. Är ungefär lika spännande som det låter. Men det gick hyfsat när vi var två.

Jag har även hunnit laga mat i mitt otroligt exklusiva och välplanerade uterum. Diska får jag göra ute och än så länge har det varit fint väder, hade det inte varit det hade vi inte haft någon stans att äta maten. KUL DETTA!

Men jag vet det kommer bli bra är det är klart, bara vägen dit som är något jobbigare än jag räknat med. Lite av den tanken som jag skapade bloggen eftersom jag vet hur irriterad jag blir när man inte kommer någon stans. Kan man ju kika tillbaka på lite bilder och se att det har hänt en hel del så jag ska F*N inte gnälla..... HAHA

Nu ska jag gå och kolla hur det går med resten av elen!

Röran......

Här sitter jag nu i röran och försöker komma på något att skriva. Har tänkt varje dag att jag ska blogga men det har alltid kommit något i vägen.

Kan börja med att uppdatera om det nya jobbet. Det känns jättebra nu! Jag börjar så småningom att komma in i allt. Har ingen aning om vad jag ska göra när men det ger sig med tiden. LOVE mitt nya kontor som är så stort! Kommer bli bra när jag får göra det till mitt! Min fina kopp står på plats nu. De flesta fnissar åt koppen eftersom den är ofantligt stor. Får in hela handen i örat. Så jag tänker på er varje dag! ;)

Renoveringen har börjat ta fart nu. A sliter och står i och jag kan inte göra något! Känner mig värdelös och i vägen! Jag pular så gott jag kan i trädgården istället. Men jag börjar bli trött nu. Tror det är för att jag vet att det snart är semester. Köket gör mig otroligt trött med! Känns som om vi aldrig blir klara.

Jag vet att det blir vi men det är lite jobbigt nu. Tänkte försöka få upp lite bilder på röran så ni inte hinner tjata om att jag inte lägger upp bilder.



Golv på G.



Vad tycks? Tycker att det blev jättefint själv!



Nytt fönster på plats! Ska klä med panel under men vi väntar på plåtar så vi kan inte göra det än.



På insidan, det ska täckas med gips men det görs när vi gipsar om väggarna.



Kök utan luckor innan A gått lös på det.



Rivning har börjat.











Såhär fint blir det om man låter A leka själv i köket.



Men han städar upp efter sig ialla fall!

Över till nått helt annat! Mina blommor. HAHAHA!





Sen har jag lyckats bränna mig på ryggen, brände mig i söndags. Var lila på ryggen så jag visste att det nog var rätt illa. Men såhär illa trodde jag aldrig, jag har fjällat hela dagen och under är det rosa och så nära sår utan att huden gått sönder som man kan komma tror jag. KLIAR så jag håller på att få spel! A tycker att jag ska till apoteket i morgon men jag vet inte om jag vågar visa dom detta. Dom kommer lyncha mig juh!

Kände inget alls i söndags när vi satte upp poolen, jag var ju brun och så men tänkte inte på att jag haft linne på mig. Så jag brände där axelbanden varit. Förstår inte hur det gick till, jag var inte varm, röd, var i skuggan mycket. Men men inget att göra åt nu. Hoppas bara inte att det blir ärr. Ser ut som en mild brännskada.





Nu är det dags för lite TV och sen nana tittarna, är en dag i morgon med.

Over and out!