Så trött på mig själv!

Jag blir så trött på mig själv så det är inte sant! Har noll koll ibland. Av rena slumpen så pratade jag med Jessica igår om kontrolluppgifter. Hon sa ja de ska ju vara inne till 1 Mars. Dammit!!!!!!! Har jag tänkt på det? Svar NEJ!

Sitter nu och försöker få ihop det, ser att man kan ladda över filer till Skatteverket, smidigt tänker jag kan jag ju fixa det nu. MEN då skulle jag ha fixat deras program som man måste beställa och få via posten. Hur var det nu tänkt att jag ska kunna lösa detta?!

Tänkte ha en mysig lördagskväll, stället blir det ångest för det jag inte har fixat. Varför kommer jag inte ihåg det jag ska göra?

Trött är bara förnamnet idag, besviken AB!

Sista inhandlat nu!

Jag har jagat runt hela Karlshamn idag utan att hitta en väska. Eller jo jag hittade en som hade varit helt perfekt! Har valt neutrala kläder, svarta byxor vit blus och en svart kofta. Tänkte att jag skulle ha en väska som var lite klatschig. Hittade en mörk röd stor väska som jag visste att jag hade älskat! TILLS jag såg priset, 2499 kr. Åhh nej inte F*N ger jag det för en väska.

Letade efter halsband med, långt pärlhalsband som jag hade tänkt knyta. Tycker att det är jätte fint, sen lurade hon på mig örhänge med. Men det blir nog bra. Visade Andreas, lite fundersam blick fick jag. Betyder att han inte tyckte om det. Finns inga tvivel på var jag platsar yrkesmässigt var fall. HAHA! Ska jag bara fundera ut vilka brillor jag ska ha med.

Mycket planering till detta ska ni tro. Efter lite letande i Kristianstad hittade jag det jag sökte med! Jag har varit på Skopunkten och SkoDej utan att köpa skor! Har ni hört, något fel på mig?! Men jag hittade en väska till ett bra pris fast den blev svart. Hittade inte någon finare än den faktiskt så det fick bli den.

Tog en paus på ca 1½-2 timmar med ett telefonsamtal. Skönt att prata av sig. Behövde det, planerat in en fika i morgon nu. Ska bli kul detta. Ni får ha en trevlig kväll!


Dagens sysslor!

Idag har jag som vanligt jobbat, konstigt va? Det gör jag ju aldrig! ;)
Har varit duktig och tränat med så jag är helt slut!!!!! Men det känns skönt att komma igång. Får vi se om jag kan gå i morgon, haha.

Har inhandlat nya kläder till intervju, blev nöjd med dom. Fattas bara en ny väska med sen är den komplett. Kanske ska inhandla det med.

Bara att vänta och se om det går som jag vill nu. Nu ska jag umgås med min älskling lite innan det är läggdags igen!

Fel på det?!

Känns som om jag är helt fel på allt just nu. Vet vad jag vill men samtidigt inte. Vet vad jag längtar efter men samtidigt skrämmer det mig. När är man säker igentligen?

Igår fick jag två jätte efterlängtade samtal. Jag blev kallad till en intervju inom den närmsta tiden och hade en telefon intervju med en annan. Tagen på sängen kallas det va? Helt oförbered stammande svar. Gud vilket intryck jag måste ha gjort. När jag berättar detta glatt för folk får jag reaktionen. Fick inte du nyss förlängt?

Svar: Jo men jag är utbildad inom ekonomi och det är något jag tänker fortsätta att söka arbete inom. Dessutom pendlar jag nu upp hela min fritid känns det som.

Har fått någon form av bekräftelse nu var fall. Någon tycker att jag är intressant att jag har något att tillföra. Inte för att man vet vad som händer men man kan alltid hoppas. Vet att jag hade varit rätt för dessa tjänsterna! Men det återstår att se. Om jag nu inte skriver mer om detta så vet ni utfallet, fråga inte då är ni snälla. Jag blir så besviken på mig själv när det inte går som jag vill. MEN jag trivs med det jag gör nu med, hade man kunnat flytta Karlshamn lite närmre bara tror ni? Ultimata lösningen tycker jag!

Tycker inte om när folk springer om mig i relationsstatusen heller, blir stressad som in i! Men inget jag kan påverka men lite tävligsinriktade instinkter sätter in. Jag ska vara först! Men samtidigt vill jag inte vara det heller. Velar om allt just nu.

Ska vara glad för det jag har och var jag är just nu. Är trygg med mig själv och mitt liv. Vet att jag löser de hinder som dyker upp. Men ändå finns tankarna där. Känner ni som mig eller är jag helt ensam om detta?

Ni kanske inte hänger med i mina tankar bara! HAHA

Bjuder på lite bilder som ett nätt avslut nu. Godnatt och sov gott alla!



Katterna kommer på bild ofta då jag i dagsläget inte vill lägga upp bilder på mig, min sambo eller vårat hem.


Övertid

Har jobbat över två timmar idag, blir nog lika mycket på tisdag till onsdag med. Känns rätt meningslöst att åka hem så man är hemma vid 20.00 men så blir det ibland. Vill ta in en del övertid så jag slipper att släppa allt när det blir beordrad övertid.

En tryckt stämning på jobbet idag, fick reda på att det var flera till i våran grupp som inte fått förlängt. Känns väldigt tråkigt faktiskt eftersom jag tycker mycket bra om dessa. Kan nästan garantera att det blir en omorganisation och att vi får flytta igen. Sitter redan på min 6:e plats sen 15:e april.  Finns ju ingen risk att man växer fast var fall. HAHA

Är trött och har ont i huvudet, ska mysa en stund på soffan sen blir det bingen! Ha det gott alla!

Veckan är slut

Så nu är snart veckan slut. Mycket att göra idag och nu är snart allt klart. Dagen har bjudit på styrelsemöte, årsmöte, ett fett jävla bråk om bagatellsaker. Man kan väl säga att jag var liten smula jätte arg.

Men nu har vi det avklarat och lugnet har lagt sig igen, surade ett bra tag med. Haha måste berätta en sak, jag är en sån som smäller med dörrar när jag blir så arg. Tog i för kung och fosterland och drämde till dörren innan. Hör ett jävla liv från källaren och jag känner på mig att det var mitt fel.

Går ner och kollar, var fläckigt under trappan och ut i hallen. Ser att vatten och matskålen står vid kattlådorna där dom aldrig står annars. Stackars katt som jag skrämde så att kis lyckades välta ut hela vattenskålen.

Bara att moppa golvet efter det, tog hela källaren när jag ändå var igång. Muttrade på rätt bra när jag kom upp sen. Syrran ringde och jag kräkte av mig på henne. Hon tog tacksamt i mot och sedan vände på allt så jag lugnade ner mig en smula. Bra på att distrahera är hon, frågade om pärlor och lite sånt.

Slutade med att jag hade hittat fyra nya mönster som ska inhandlas. Åhh lite av pärlsuget kom igen. Ska bara bli klar med det hemska pepparkakshuset innan jag kan börja på nått nytt. Det har varit jätte kul att sy det fram till nu, nu när alla detaljerna ska på som är så ofantligt tråkigt. Tar en hel evighet att fixa det! Men en liten paus sen får man väl slänga sig in i det igen.

Nu ska kvällen avnjutas på soffan om vi kan sluta gnabba för ett tag ;)

Firar idag!

Idag har jag haft en tuff dag, mycket nervositet och ångest..... Men i slutända kunde jag andas ut och kommer nu att fira i kväll! Jag har fått förlängd anställning till och med 2011-03-31 och snacka om att jag blev glad över detta. Nu kanske man kan slappna av lite och njuta av tillvaron. För rätt vad det är så har detta datum passerat. Tiden går så äckligt fort nu!

Tycker synd om dom som inte fick någon förlängning, känns som om man inte får bli glad över sin när de andra sitter och vet att de ska gå hem om en och ½ månad.

Träffade en gammal festarkompis på tåget idag. Kan ju säga att vi inte är på samma plan längre. Orkar inte med folk som provocerar hela tiden, inte heller dom som ifråga sätter allt! Men det var bara att bita ihop, behöver ju inte umgås mer med dom ;)

I morgon ska vi träffa det lilla miraklet om allt går som planerat och jag längtar efter detta lilla knyte :D

Ha en underbar kväll allihop!!!!!

Äntligen!

Dramatiska rubriker inte sant! ;)

Nej men nu är bokföringen äntligen klar, revisorerna har varit här i kväll och gått igenom dom. Inga anmärkningar och det var skönt, har varit jätte nervös över detta. Nu är det bara att låsa bokföringsåret och fixa resultat och balansrapport.

Gud vad jag är glad över att jag har fixat detta! Är en milstolpe för mig, min lärare trodde ju inte precis att jag skulle fixa detta heller (läraren i min förra utbildning då). Hon kommenterade mig en gång som satte sig rejält, fattade inte en formel som hon förklarat två tusen gånger. Hon undrade vad det var som var fel, för jag var ju inte trög..... Ja just det en lärare ska säga så till sina elever?! Eller kanske inte, visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

Haha men nu så, fixade detta på egen hand och det känns så underbart!

Ska ta en macka nu eftersom jag missat middagen idag, han helt enkelt inte med detta innan dom kom. Kan säga att jag är rätt hungrig och trött nu. Sen blir det sängen för mig. Upp igen vid 5.00 underbart skönt detta....

Hörs mer i morgon! Tudelu ;)

Puhhhh!

Snacka om att jag är slutkörd! Har inte kunnat blogga på ett par dagar eftersom bloggen vägrat fungera. Har hänt en del sedan sist.

Mina vänner hörde av sig natten till måndagen och meddelade att alla tre mådde bra! Fick ett mms när jag satt på jobbet. Kan meddela att klumpen i halsen kom rätt fort. Gud vad fin han är! Ni har verkligen lyckats med detta lilla knyte! <3
Fick dock svälja gråten eftersom vi sitter i ett kontors landskap, inte läge att pyla med andra ord! :D

Dagen startade en timme tidigare idag och det känns nu. Är så trött och har massor att göra. Slutar väl med att hälften blir gjort eller att jag får sitta uppe hela natten. Revisorerna kommer i morgon och ska gå igenom räkenskaperna! Bahhh inte riktigt klar än heller, han inte ett dugg igår eftersom vi var tvungna att dela ut lapparna igår. Tog över en timme att gå den rundan! Inte vad jag hade räknat med.

Så nu sitter jag här än en gång och hittar på ursäkter för att slippa detta. Men kommer att inse när jag sitter i panik att det var riktigt dumt att fixa allt annat innan! Men det löser sig sa han som sket i vasken!

Dags att sätta igång nu, kanske skriver lite senare om jag hinner bli klar.



Lite bilder med innan jag stänger ner, Whiskey i snön. Tro det eller ej han sprang ut på trappan i snön och tyckte att det var jätte roligt!



En hel snödriva med sig in. HAHA!

Alla Hjärtans Dag

Jaha idag var det alla hjärtans dag. Undrar om det finns ett litet hjärta till idag eller inte.... Sannolikheten är väl att han damp ner igår men man vet ju aldrig. Eftersom jag inte fått några tecken alls från mina vänner bestämde jag mig för att skicka ett sms. Inte för att snoka utan för att jag börjar bli lite orolig. Men förstår givetvis att dom har fått mängder med sms och inte har tid att svara på detta. Men på något sätt kändes det bättre för mig att få iväg detta.

Kul att man inte är lite självisk nu alltså.... Hehe jag menar allt i välvilja var fall. Har lite smått dåligt samvete med för att jag tvunget skulle skicka ett sms. Jag kommer ju att få reda på det så småningom ändå. Men men nu är det gjort var fall.

Kul alla hjärtans dag då.... Jag sitter och bokför när jag inte kan hitta på ursäkter att göra annat. Dumt av mig eftersom revisorerna kommer på onsdag och ska gå igenom räkenskaperna. Men det är snart klart. Ska bokföra de sista verifikationerna sedan blir det att gå igenom intäkterna en sista gång i morgon för att se att jag inte missat något eller satt det på fel konto. Blir nog lite bokföringsordrar med innan allt är slut. Men det ska nog gå bra tror jag.

Jag jobbar stenhårt på att bli av med min förkylning, har ju inte ett dugg tid med det nu. Älsklingen fick åka på kalaset själv idag eftersom jag inte känner mig hundra ännu. Vi ska fira i kväll med ett litet restaurant besök är det tänkt.

Neee dags att ta mig i kragen och bokföra det sista nu. Ha det gott allihop! Och en jätte KRAM till er alla!

D Dagen

Idag är det D dagen.... Var länge sedan jag hörde något från mina vänner. Inte för att man tänker på mig i detta skedet..... HAHA Önskar er lycka till och jag hoppas att det går bra!

Är nervös nu och min älskling fattar ingenting! Vad sägs om försöka lugna ner en?
Nej tror att ett glas vin och melodifestivalen kanske kan skingra mina tankar. Hör av er snart!    :D

Härligt härligt

Så nice att vakna av att man inte får luft! PANIK, upp hosta och harkla sig. Sen med lite nöd och näppe så fungerar både näsa och hals... Men nu när jag varit uppe en stund känns det en smula bättre. Var lite osäker på om jag skulle bege mig till vårdcentralen idag eller inte. Men nu känns det som om det kanske kan vara på bättringsvägen.

Hoppas vi på, fick reda på att det är frivillig övertid på jobbet igen och jag ska försöka ta in massor som vanligt... Just nu ser jag bara pengarna! Förra övertiden tjänade jag nog ihop till kaklet, säger nog eftersom lönen ej har kommit ännu. 

På tal om jobbet ringde en jobbarkompis precis och ville gå igenom mina ärenden, skrämmande jag kommer inte ihåg dom över huvud taget. Måste betyda att jag hade feber även i måndags när jag gick hem från jobbet. Lovade att jag skulle vila hela helgen och försöka komma på måndag.

Inte bara jag som är dålig här hemma, Cognac har fixat ett mysigt sår på han "axel" igen. Är lika stort som en tia. Så han har fått en väldigt modern strumpa på sig eftersom tratten tar imot mitt i såret. Kan säga att han inte tycker om mig just nu eftersom jag tog på honom den.



Berit har gjort allt hon har kunnat för att jag ska bli frisk. Kela AB med mig med andra ord. Mysigt med katt i ansiktet när man knappt får luft. Sen pratar hon hela tiden med, haha precis som om hon vill kolla en gång till att allt är ok. Hon intog första parkett igår för att hålla koll på mig.



Fram tills husse kom hem. Då är jag inte intressant längre. Damen vänder kappan efter vinden :D

Nej nu ska jag lägga mig och vila lite. Whiskey har intagit mysläge i mott knä nu. Om man inte kelar med han frivilligt så kliver han upp i knät och lägger sig. Han är SÅÅÅ söt när han gör så! Får se om jag lyckas med en skaplig bild på detta till nästa inlägg.

Hej så länge!

Förkyld!

Så in i förkyld idag med! Dammit! Har ingen som helst ork kvar. Bölar med ett öga, normalt? Näsan rinner som fan, snyter jag mig en gång till så är jag rädd för att hela näsan trillar av..... Så synd om mig inte sant?! Haha

Så kom ikeas köksreklam med, hatar mitt kök mer än någonsin nu. Skulle kunna riva ut skiten redan idag. Men jag får snällt vänta. SUCK! Vill göra detta nu, gärna startat igår om det hade gått. Men det är låååååång väg kvar tills dess.....

Vad säger ni, ska jag lägga in en liten förklaring om mig i profilen eller hoppa det helt? Har funderat på att låsa bloggen med fast jag knappt kan ha några läsare. HAHAHA Men på nått sätt känns det tryggare att veta vem som läser det. Får se får se.....

Tycker inte att min blogg är något vidare heller, inte som jag hade tänkt var fall. Får se om jag kommer att få rätt på det eller jag lägger ner det. Testar ett tag var fall.....

Funderat mycket

Har funderat mycket idag. På allt möjligt. Mycket som händer och som ska händ. Troligtvis kommer det inte gå att planera nått vilket skrämmer mig. Jag vill ha full koll och kommer att kämpa in i det sista med det. Vet att man ska försöka släppa taget men jag kan inte det.

Hoppas att det vänder snart så man kan lägga ner en del av funderingarna var fall. Och så kommer årets bästa händelse snart med! :D
Väntar spänt, kan komma vilken dag som helst nu......

Kommer pyla järnet! Haha så blödig som jag är nu så hinner jag knappt se nått på tv fören klumpen i halsen kommer......

Tramsigt men så är det! :D

Verkar vara hur enkelt som helst

Så det är så man ska göra? Köpa djur till höger och vänster. När man tröttnar kan man ju alltid lämna tillbaka dom och skylla på det stackars djuret. Jag har kämpat länge med mina djur och det är jag glad för idag. Mer underbara djur får man leta efter. Vi får väl se när denna lilla krabat åker tillbaka. Det är bara en tidsfråga.

Nej över till annat, lite upprörd här bara.

Haft en trevlig dag, han bocka av ett par saker på min lilla lista. Får fortsätta i morgon.
Haft våra kära vänner på besök. Lagat en fantastisk middag ihop ;) och haft trevliga samtalsämnen hela eftermiddagen/kvällen.

En bunke telefonsamtal kom med, inget långvarit då jag hänvisade vidare. Hade inte riktigt tid att prata i telefon nu heller. Konstigt ringer aldrig annars men när man har besök ska alla ringa. Varför är det så? Känner andra på sig att man har besök?

Kommer ihåg för många år sedan när min moster levde. Hon lyckades alltid ringa när vi satt och åt vid samma tid varje dag. Vi sa alltid till mamma att svara för vi visste att det var hon. Sitter och små ler av tanken nu. Mycket av minnena strömmar tillbaka när man tänker efter.

Är dags att krypa till kojs nu efter ett väldigt spritt blogginlägg. Men så blir det ibland när man har mycket man tänker på.

Söndag

Jaha då var det söndag igen. Sitter och funderar på att ta tag i alla dagens måsten. Känner att jag igentligen inte har tid att sitta här. Varför är det så att man skjuter på allt in i det sista?
Är en tidsoptimist som tror att jag ska hinna med allt. Hatar att vara det, planerar dagarna in i det minsta när man kanske borde ta dagen som den kommer.

Jag behöver ut och röra på mig idag var fall. Måste men troligtvis kommer jag inte hinna med det. Tänkte höra om en kompis ville ta en fika med mig sen. Har mycket att prata om idag. Får se om hon orkar eller har tid med mig. :D

Nu startar måndags middagarna hos mamma igen. Mamma har lovat att göra middagar på måndagskvällar eftersom vi är hemma så sent och middagen blir oftast lidande. Så skönt!

Nej nu är det dags att sätta igång!!!

Kanske skriver mer i kväll, tudelu så länge!

Hoppsan

Detta var ju lättare än jag trodde. Har funderat ett tag på att skapa en blogg. Inte för att alla andra gör det utan för min egen skull. Något man kan följa titta tillbaka och minnas när allt börjar bli jobbigt. När man tycker att man stampar på samma ställe. Så nu var det dags att starta tycker jag.

Välkommen till min nya blogg!