Behöver ju inte fundera mer på det

Idag kom ett inte helt oväntat besked... Övertidsperioden startar idag istället för på torsdag. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Men nu är det snart dags för lite vila. Jobbat in flex idag för att kunna vara hemma på torsdag. Det ska bli såååå skönt att vara hemma ett par dagar!

Planeringen börjar ta fart nu. Kanske för att Andreas har fattat att jag kommer att jobba en hel del nu så vi får passa på mens vi hinner och kan. Har mycket jag behöver få undan för att min sömn ska bli bättre. Vaknade kl 4.00 inte för att jag funderade utan för att jag mådde jätte illa inatt med. Men det känns en smula bättre nu.

När jag kom hem idag så möttes jag av en underbar doft som jag längtat efter länge. GRILLAT!!!! Och ni kan tro vad det var gott!

Nu ska vi mysa i soffan ett tag. Ha det gott!

Magsjuk........

Va är detta?! Är ju sjuk stup i kvarten, har noll immunförsvar kvar! Vaknade i natt och mådde otroligt illa. Inte mycket bättre nu men insett att detta nog var magkatarr och inget annat. Dagen har bjudit på soffläge med katterna i skytteltrafik för att hålla koll på matte :D

Vad tycker ni?

Vad sägs om denna designen? Tycker att det var rätt vårigt själv. Kände för att byta design nu när alla andra med gör det. ;)

Var hos M,D o T igår. T är 6 veckor gammal och helt underbart söt! Fick mysa lite med mig, blev lite missnöjd när ha upptäckte att mina inte fungerade som mammas. HAHA!

Har drömt om bebisar hela natten nu och känner att längtan är större än någonsin. Men det går ju i vågor det med. Men jag undrar och funderar väldigt mycket när det är vår tur att ta steget. Vet att det kommer när det kommer men som ni vet har jag ett otroligt kontroll behov och vill gärna planera in i minsta detalj. Vet även att det inte är något bra läge nu för det hinns inte med helt enkelt.

Känner mig så stressad över allt och besviken över att det inte blir som planerat. Jag skulle ju få jobb här hemma var det tänkt. Gick inte så bra det. Men det kommer det men jag vet det men jag pallar snart inte vänta längre. Tiden räcker inte till det jag vill göra. Tråkigt men så är det. Blev klar med mina 25 övertidstimmar igår.

Kul att de gick ut med frivillig övertid från och med 1:e april. Det betyder att vi har hela två dagar utan övertid. Undrar vad jag ska hitta på dessa dagarna, har ju inget annat för mig än att jobba just nu......

Nej nu ska jag inte gnälla mer! Det kunde varit värre!

Ha en underbar söndag alla och kram på er!

Skärpa mig!

Nej nu får jag ta tag i bloggandet igen! Har det väldigt tufft nu vet inte hur jag ska hinna med allt. I torsdags kom ledningen ut med 25 timmars beordrad övertid (som skulle göras på 11 kalenderdagar). Man fick kvitta den frivilliga om man hade jobbat det.

Det hade givetvis inte jag gjort denna månaden eftersom jag var så in i trött på att jobba och ingen ork kvar alls. Har jobbat 18 timmar övertid både i januari och februari. Men blev det beordrad då?! Svar NEJ!

Tacken man får för man ställt upp de andra månaderna, var inte många som jobbade januari och februari. Sen när vi som sliter inte orkar mer så kommer det som ett brev på posten. Alla fick en chock! Men jag har ju sagt detta hela tiden men ingen lyssnar! Trött jag blir, är det ingen som gör frivillig övertid kommer det beordrad, det kan ju vem som helst räkna ut.

Trött jag blir på alla som ska gnälla och älta detta med, acceptera det eller byt jobb! Såhär har vi det när det svänger med inflödet. Men det känns så bra när man får tack tillbaka, det är det som gör det hela värt det.

Fick tre jätte gulliga kommentarer och olika tack i fredags så man blev nästan generad. Den ena tyckte att jag skulle arbeta på ett annat ställe för då hade det hänt grejer. Fick en släng kyss av denna, gud vad jag skrattade i telefonen. Den andra tackade för att jag löste deras bekymmer med ifyllnad av blanketter och hurvida den var rätt ifylld eller inte. Skönt när man känner att någon uppskattar det man gör. Är ju inte så ofta vi får beröm.

Ska försöka skärpa mig med att blogga men detta är inget jag prioriterar nu när jag har så mycket att göra.

Neeee

Trött, stressad och irriterad. Kan det bli bättre?

Gammalt Mög

På tåget idag så började jag och min jobbarkompis att snacka om hur det var innan för min del. Jag och M har gått i samma högstadieskola och känner varandra ganska bra tycker jag. Vi trillade in på en diskussion om mitt liv såg ut innan Andreas. M hade fått en hel del förklarat från andra sidan. Berättade att det var ingen som tyckte om "det".

Undrar lite var alla var under tiden vi bröt upp. Det var då inte många som stod vid min sida var fall. De som känner mig riktigt vet att jag är inte så som jag var då. Jag mådde fruktansvärt dåligt och som vän tycker jag att man borde ha någon form av förståelse för detta. Kan inte säga att jag fick det från så många. Ursäktar inte på något sätt hur jag var då men jag är mycket mer än villig att inse att jag behandlade andra illa på ett eller annat sätt.

Flera sa att vi väljer inte sida men ändå gjorde de det igenom att aldrig höra av sig igen. Blir lite irriterad nu när man hör i slutändan att de inte valde "det:s" sida heller. Vad gjorde jag för att förtjäna detta då? Var det så att mina så kallade vänner valde att sticka när de hade en chans att skylla det på något? Undrar ibland varför det blev som det blev. Kanske var det inte meningen att man skulle ha dom vännerna kvar.

Eller att vi kanske tar upp kontakten igen. Har lite svårt för att släppa det om jag tycker att jag blivit sviken av någon anledning. Jag krusar ingen längre, tjänar inget till. Kanske är de det som är felet? Att jag har gett upp.... Har ingen aning längre.

Jag vill tacka er alla som har varit där för min skull! Och även ni nya som dykt upp efter det så klart!
Enligt mig är en vän någon som är där oavsett.

Kanske berättar allt en dag, verkar ju vara en helt annan bild som cirkulerar nu. För jag vet som så många andra vad som verkligen hände! Men om jag nu gör det kommer detta bli i en låst blogg så ni behöver inte vänta på smaskigheter här inte. HAHA    ;)

Pyssel

Idag har jag pysslat om uterummet, fixat och donat lite. Katterna har varit överlyckliga för att uterummet har öppnats igen. :D
Har själv suttigt och myst efter att jag blev klar där ute med de böcker som jag köpte igår. Hel nöjd med dom dessutom.



Nu är det klart för att användas igen!!! :D

Igår steg vi upp oförskämt tidigt för att vara lördag, för att åka till Malmö på mässa. Slutade som vanligt med att vi blev sa 30 min sena iväg. Men var inget att göra något åt det utan göra det bästa av vad dagen hade att erbjuda. Andreas hade sina små utbrott på andra bilister på vägen men det hör inte till ovanligheterna det heller. Kom in i Malmö så var det en enorm bilkö så vi bestämde oss för att ta parkeringen en bit innan mässområdet. Stod att det var 15 min till mässhallarna. Vi gick om hela bilkön och det hade tagit minst en timme till om vi fortsatt i den.

Väl där inne stirrade vi rundor och kollade på allt. Mycket att se på och mycket folk med för den delen! Vi strosade runt en del sen fikade vi lite. Hamnade vid ett frukt stånd där de började presentera en massa frukter. Fick även smaka på en del av dom. Det blev grön kiwi, gul kiwi och ananas. Sen kom de ut med en liten dessert med som var jätte god! Att rekommenderas pepparkaka med grädde ihoprört med granatäpple, supergott!

Köpte två böcker med igår.



Jätte fina böcker! Se om jag använder dom med. Gjorde en del sylt förra året så jag får väl se vad jag får ihop i år. Har lite mer att välja på om vi får frukt på dom nya med. Ska bli så kul!

Sen efter mässan åkte vi till Ikea, kom ut 600 spän fattigare utan att handlat något av vikt där inne. Förstår inte varför man plockar på sig en massa kladd för. Men men så blir det ibland.

Nu över till matlagningen och sen kanske det blir en lite promenad med en kär vän. Får se om hon orkar. Så jag får ta itu med kvällens sysslor nu om jag ska hinna med!

Vi gör ett nytt försök nu då.....

Tänkte att jag skulle berätta lite om gårdagen. Jag vaknade kl 8.00 försovit mig i TVÅ TIMMAR! For upp och fick den obehagliga stress känslan. Insåg att det inte var någon idé att stressa, var tvungen att göra mig i ordning och det tog lång tid eftersom det blev lite extra. Hade en intervju igår och han inte hem innan jag skulle på den. Sminkar mig och ska precis ta på mig blusen så ser jag att jag fått smink på mitt linne!!!!! F*N F*N F*N
MEN jag hittade ett vitt linne till i byrån. :D

Efter många om och men lyckades jag ta mig hemifrån. Kommer upp på motorvägen smått stressad, vad hittar jag jo vägarbete! Tänkte att det kan inte bli värre, men det kan det visst det! Hitta en som kör i 80 på en 100 väg med precis där det är en fil med så att det inte går att köra om, lyckan är total.

Lyckades ändå hålla humöret på topp trotts denna start. Väntade spänt på nästa incident. Spänningen gick så småningom över till nervositet inför intervjun. Som för den delen gick rätt bra, bara att vänta och se vad resultatet blir.

Och igår när jag skulle lägga upp detta inlägg, vad gör jag? Jo jag trycker på fel knapp och raderar hela möget. Fick värsta brytet och gav upp. Så jag gör ett nytt försök idag.    ;)


Nu till dagens händelser!


Jobbat, ovanligt va? Kom ut ett nytt mail om övertid som gäller hela månaden. Känner mig lite stressad över det för så lång tid brukar vi inte ha på oss. Känns som om det kommer att bli mycket att göra ett tag framöver.

När jag kommer hem så står det en papp kass på bordet. Tänker inte mer på det utan går ner i gillestugan där Andreas är. Pratar lite smått sen säger han till mig att titta på barbordet. Går upp och hittar detta:

Jätte fint! Känns som våren flyttat in!
Sen säger vårt besök bara sådär, GRATTIS!

Och jag står frågande och funderar på vad han menar..... Just det jag i stressens dag har jag helt glömt bort att idag för tre år sedan blev vi ihop! Gud vad tiden går fort. Jag som trodde att det var mitt tjat om blommor som hade gjort att Andreas hade gett vika men ack så fel jag hade.

Gulligt att han kom ihåg var fall, mig hade han kunnat lura så jag helt hade missat det. HAHA!

Så nu firar jag med ett glas vin och lite mys vid tv:n .

Ha en underbar helg allihop! Vet inte om det blir så mycket bloggande under helgen eftersom vi ska på mässa i morgon och på söndag ska vi till Vanneberga. Ni får ge er till tåls tills på måndag tror jag.   ;)

KRAM PÅ ER ALLIHOP!

Min tur?!

Kan min tur ha vänt tror ni? Jag fick ytterligare en intervju idag, gick vidare i rekryteringen för en annan tjänst med idag. Sen lyckades jag äntligen få rätt på skatteverkets hemsida efter många om och men.

Har gjort min dag oavsett vad utfallet blir. Kan det vara min tur nu? Har kämpat länge nu så jag behöver lite flyt tycker jag. Fick frågan idag om inte jag kunde skriva CV till några på jobbet eftersom det verkar löna sig nu. Det de inte vet är att jag har sökt jobb sedan 2004 i olika varianter och olika intensivt. Är det inte dags att det ska det ska löna sig för mig nu då?

Tror folk att det bara är att söka och få en tjänst på en gång? Jag har fått många MÅNGA nej tack vi har gått vidare med andra sökande. Men det är bara att kämpa vidare för det man vill uppnå. Jag tänker göra det var fall, jag tänker inte nöja mig med tillvaron fören jag hittar det jag söker. Klokt eller vad säger ni?

Jag är nöjd med dagen var fall oavsett vad som händer och det som händer i framtiden. Och visdomens ord ge dig aldrig fören du uppnår det du önskar! Kan jag kan ni!     ;)

Så jag tänker be er hålla tummarna ett tag till!   :D

Inte min dag?

Var nog inte min dag idag. Fick känslan av att de redan bestämt sig. Men vet ni vad? Jag är inte ledsen för det. Det som händer händer. Jag har mitt jobb kvar och jag trivs bra där, synd bara att det ligger så långt iväg.

Kan säga att jag fixade alla kontrolluppgifter i tid. Bara att ladda upp det med, men tror ni att det går? Svar NEJ!
Helt klart att någon jävlas med mig idag. Lägger ner det nu efter säkert 30 misslyckade försök. Lite lätt frustrerande men men inget att göra åt det nu.

Dagen har varit bra för övrigt, Andreas har lagat god mat :D . Skönt att slippa det ibland, att laga mat då vill säga HAHA. Nej nu väntar sängen!

Lättad!

Har precis pratat med Skatteverket och det var inte hela världen! Går troligtvis att fixas under dagen utan några större problem. Vad lättad jag blev av detta besked!

Låg igår och tänkte på detta när jag skulle sova, klokt nog intalade jag mig att detta är inget jag kan påverka nu och det tjänar därför inget till att ligga och fundera på det. Sov hyfsat inatt vilket är rätt ovanligt för mig. Känner mig nästan utvilad!  :D

Ni kanske undrar varför jag är hemma fortfarande. Kan meddela er att det är idag det gäller! Nervös är bara förnamnet. Kläderna är strukna och hänger i hallen, väntar med att ta på dom tills jag ska köra. Hade säkert spillt på dom annars med min tur. HAHA
Nu håller vi tummarna för att det är min tur och att inte gubben där uppe spelar mig ett stort spratt!

Måste slutligen berätta att Mia med den lille var här igår, så mysig han är! Sov hela tiden dock men så är det att vara liten och trött ;)
Skönt att prata lite med Mia med, ibland dröjer det länge mellan samtalen men så är det ju med alla för den delen med!

Ska se sen om jag kanske kan lyckas med en bild på dagens klädval.
Ha det gott alla och håll nu tummarna för att det går bra idag!