En favvo låt till

Denna är så underbart bra!

Finns med i en reklamfilm för min stora dag.

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

Min stora dag hjälper svårt sjuka barn att uppleva sina önskedrömmar.

http://www.minstoradag.org/?gclid=CJ3S_YqX_aQCFUSGDgodoUa-hg

Mitt hjärta blöder när jag tänker på dessa barn och jag hoppas att ni alla uppskattar vad ni har för ert öde kunde sett annorlunda ut. Självklart ska du leva efter det som händer/drabbar dig men en och annan gång kan det vara bra och stanna upp, tänka efter är detta värt att brusa upp över. Lev livet och uppskatta det du har, är du inte nöjd så gör något åt situationen. Jag hoppas att ni mår lika bra som jag gör just nu.

....

Kom inte på någon bra rubrik så det fick bli lite punkter! HAHA
Hur är det med er gott folk?! Här är det bra fast jag saknar mina vänner just nu! Gäller er alla! Har varit sugen på en fika i evigheter men av någon anledning blir det inte av. När man kommer hem så är det fullt ös medvetslös.

Hinner ni med det ni ska göra? Jag gör definitivt inte det, känner att vännerna (ni) blir lite lidande då det som är här hemma kommer först.... Får försöka bli bättre på det!

Hur har er helg varit? Min har varit bra, sovit bort halva helgen känner jag men har behövt det. Känt mig aningen hängig. Idag är det dags att ta tjuren i hornen och köra igång igen. Listan är rätt lång med både roliga saker och mindre roliga saker.

Vad tror ni kommer bli gjort? HAHAHA ska försöka börja med dom tråkiga så kanske något av dom blir klara snart... HIHI

Nu är det snart November månad, för min del betyder det att jag får gå in på julmarknader i affärer nu. Har det som en liten spärr för att det ska vara någon mysfaktor kvar när julen kommer. Längtar lite till julen nu, tycker att den är så mysig! Hur känner ni inför julen?

Vill inte

Känner ni igen denna känslan: Jag vill inte, vill inte VILL INTE..... Men ändå måste man.....

Så känner jag idag, gör allt för att slippa göra det jag igentligen måste. Gör jag inte det nu får jag göra det i veckan. Men blir jag klar till att ta tag i det? Svar nej..... SÅÅÅ tråkigt

Förresten är det någon som läser? Inte ett pip från er på jätte länge.... :(

Vi gör ett nytt försök nu då. Återkommer senare med svar om jag har gjort det jag ska eller inte ;)





Kan säga att jag stretat emot så länge det bara har gått. Har fakturerat (det jag inte ville) en liten stund sen lagat mat och nu ska jag sätta igång igen. Borde gå och hänga upp tvätten men jag tänkte fakturera 15-20 min i alla fall innan jag låter mig själv gå härifrån...

Bilder

Bilder! Är urkass på att blogga så jag tänkte lägga upp lite bilder!



Förra helgen tog vi en underbar höstpromenad!



Igår tog jag och svärmor + min svägerska en sväng till Lions loppmarknad.



Dagens fynd!





Vad tycker ni? Ljusen har jag givetvis inte köpt men brickorna och ljuslyktorna.

Helg!

Underbart med helg! En mys dag kvar! :D

Vad har ni hittat på i helgen då??