Fattar inte!

Vad är det med alla försäljare egentligen??? Läser dom med min blogg??
Jag har varit hemma i 3 dagar nu och under denna tiden har 4 försäljare ringt mig! Och jag avbryter innan dom hinner börjar rejält med att säga att jag är med i nix, då förklarar dom att det är jag inte alls... VA F*N det vet väl jag bäst om! Ska förnya det nu då det är ett tag sedan jag registrerade mig.

Men vad tänker en försäljare när dom gaggar emot där? Låter det som om jag är intresserad av deras produkter när jag avbryter så? Tror inte det!

Varje gång jag har försökt vila har telefon fan ringt, vet ert svar här stäng av den... Men jag har i hopp om att nu har väl ändå alla ringt låtit den vara på... Nästa gång börjar jag med : Ja det är Annie och jag är med i nix ALLTSÅ inte ett dugg intresserad av vad du nu än säljer, LÅT MIG VA!
Tror ni att det fungerar?

Min helg hoppades jag skulle bli mysig med advents mys, i morgon har jag för mig att en kompis som jag inte sett på sådär 10 år kommer och hälsar på (om jag nu inte är ute och cyklar med datumet vill säga) sen på kvällen firar vi min pappa som fyller år. Söndag går nog åt svärmor och plastsvärfar då han har fyllt år och vi inte kunnat medverka.... Trodde att jag skulle kunna ta det lugnt men det ser inte ut så, hoppas verkligen att jag är bättre i morgon. Det är en bergodalbana här, ena dagen mår jag ok och den andra piss... Varierar och dagen lutar åt det senare alternativet nu....

Men med lite vila så hopas jag på att det blir bättre.

Trött

Känner inte mig helt ok fortfarande.... Velar om jag ska gå till jobbet i morgon eller inte. Sist jag gjorde det så var det alldeles förtidigt och det gick rätt illa... Jag fick en förkylning som inte gav sig och "kröp" ner i lungorna. Luftvägsinfektion men andra ord. Kan säga att det var bland det värsta jag har varit med om. Har svårt för att andas som det är och det hjälpte inte med infektionen kan man väl säga! Slutade med en sjukskrivning på 2 veckor extra för att jag gick till jobbet för tidigt.... Förstår ni mitt dilemma?

Men sen får jag SÅÅÅÅ dåligt samvete när jag är hemma från jobbet, fast jag inte ska ha det... Varför känner man så?

Jag önskar att jag kunde julfixa med men det orkar jag inte. Dödstrött efter att jag tömt diskmaskinen idag. Så jag har endast lyckats med att lägga på 1 röd duk, tagit upp en tomte om dagen. Ingen julstämning alls!!! Tråk!

Men mys med snö när man inte behöver gå ut ;)

Vad ska ni hitta på i helgen då?

Blogg torka...

Det gick från höst till vinter inatt.... Lite mysigt, mindre mysigt att leta fram bilen kan jag tänka mig.

Idag är det synd om mig! ;P
Är hemma med feber, väntar på att jag ska få bekräftelse över att dom hört mitt meddelande.

Hur är det med er?
Påbörjat adventsfixet???