Andra dagen

Nu har andra dagen passerat och stressen och nervositeten har släppt något. Idag har jag ställt 200 frågor, säkert samma frågor 40-50 gånger. Men det är svårt att ta in allt på en gång. Hoppas att detta går bra nu. Verkar som om jag blir själv från torsdag, inget bestämt ännu men det lutar åt det.

Arbetar hårt på min kopp med lakrits med så att jag kan ta med den till det nya jobbet, för visst måste man äta upp allt innan man kan ta med den!   :P

Här hemma har det gått från organiserad röra till fullständig kaos. Fönstret sitter nu där det ska vara och det blev jätte bra! Ska fixa med panel där ute så att det ser bra ut från vägen med. A skulle bara testa lite i köket och ni vet ju hur det har slutat innan.

Nu har han rivit halva köket med så det går undan nu. Ska fortsätta packa ner det andra i köket så att han kan riva det med. Jag han inte med allt innan han gick lös på det men det tar nog inte så lång tid.

Har varit inne och beställt en bänkspis så att vi kan laga mat nu när min spis snart ryker. Och det ska bli SÅ J*A skönt att slippa detta kök, spis, fläkt mm. Nu längtar jag verkligen! Bilder kommer inom kort, orkar inte pilla med att ladda upp det just nu.

Nu ska jag fixa lite med föreningen eftersom jag inte pallade igår. Ha det gott alla!


Första dagen

Idag har jag jobbat första dagen på det nya jobbet. Mycket att lära sig på kort tid. Men det ska nog gå bra. Vet ni vad! Jag fick semester ihop med A idag, hela fyra veckor ihop om jag nu bestämmer mig för att ta alla.

Tror inte det, jag har inte så mycket sparade dagar nu, men sen å andra sidan så får jag en del semesterdagar från mitt gamla jobb med. Ska fundera lite på hur jag ska göra.

Soft blev det, fick gå hem lite tidigare och det var skönt. Såhär tidigt har jag inte varit hemma på evigheter! Underbart är det!

Ha en underbar dag allihop!!!!

Det är slut

Nu är det slut, idag var det min sista dag på jobbet. Först kändes det inte så mycket men när man väl började rensa ut efter lunch kändes det rätt så jobbigt. Tog mycket längre tid än jag trodde att det skulle göra.

Vi dukade fram fikan och sen satte vi oss, jag hade bakat brownis till idag. När dom tog fram en liten present kom en liten tår som jag snabbt motade bort. Kändes ännu mer när alla sa hejdå och kramade om mig.

En OTROLIGT fin present fick jag, ni har verkligen prickat in mig med denna. Kommer kännas tomt men jag kommer och hälsar på innan ni vet ordet av det!

Detta fick jag, var en påse med the och en med kaffe. En kaffekopp med lakrits och tre praliner och en liten kalender med en katt på. En sådan med klossar som man vänder själv. Jätte fint!

Kommer sakna er alla!

 

Nu lite bilder jag har lovat lägga upp.

Invigning av halvfärdigt vardagsrum, mamma och pappa här och åt middag.

Cognac i en ny låda till hans förtjusning! Kanske har fel namn på han eller vad säger ni?

 

Whiskey hjälper till att packa ner köket.

 

 

Berit är inte sämre hon heller, här hjälps vi alla åt!

 

 

Tillslut ställde jag lådorna upp men det hjälpte inte. Cognac skulle tvunget hjälpa till han med.

Det tog lite tid att packa för man var tvungen att schasa iväg katterna hela tiden.

Det var dom bilder jag har just nu. Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska iväg till min mamma och pappa för lite middag och fira att jag har slutat. Ha en trevlig kväll så får vi se om jag bloggar mer denna helgen. Ha det gott!

Snabb uppdatering

Igår när jag kom hem möttes jag av rasp rasp rasp..... Kollade och lyssnade efter var ljudet kom ifrån. Det var min KATT!!!! HAHA hade klister rullat mina kläder och glömt slänga en av remsorna så den satt fast på W:s has. Gick lätt att pilla bort den och han verkade inte allt för störd av detta.

Igår fick jag mycket gjort, lagade mat, åt, hämtade loppis saker och när vi kom hem igen var kl 20.00!!! Så tidigt har vi inte hunnit äta innan. Så vi passade på att packa ner i köket. Fick lite gjort och en hel del rensades till loppis.

Idag kom köket, A ringde vid middag och meddela att allt gick bra. Berättade att det var 178 lådor/förpackningar, trodde nästan att jag skulle svimma. Tänkte hur ser det nu ut när jag kommer hem, lådor och skit överallt! Men det var inte så farligt, lät mer än det var.

Blev så kär i min nya insats till källsorteringen, det var det första jag såg och den har jag kikat spänt på många gånger idag. Nu bara längtar jag till vi river köket och börjar sätta upp det nya!!!!

Bilder kommer en annan dag, M, P o T  kommer nu så jag ska sätta igång kaffe!

Ha det gott alla!

Lättad

Idag känner jag mig lättad och väldigt glad över i princip allt. Är så lycklig över mitt nya jobb som väntar, hur långt vi har kommit och var vi är i livet. Jag är så NÖJD!!!!! :)

Idag kom anställningsavtalet tillbaka med en söt liten lapp. Det stod Välkommen till oss :) / C
Värmde rätt gott, med tanke på att de vill att jag ska börja där. De betalar för just mig, mina utbildningar och mina erfarenheter. Så skönt att någon bryr sig om just detta för det gör inte min nuvarande arbetsplats. Där är man bara en i mängden som lätt kan bytas ut.

Har ni känt så någon gång? Att man uppskattar allt och det är bara underbart, för så känns det idag. Har längtat efter myskvällen med älsklingen och den förhoppningsvis lugna helgen.

Planen var just att vi inte skulle göra några planer. Hur tror ni det gick? Inget vidare, men vi har inte gjort några planer som inte går att ställa in. Vi tar det i den takten vi orkar och vill. INGEN STRESS!!!!!!!

Önskar er alla en underbar helg!

Nervös

Nu börjar jag bli lite nervig. Det närmar sig med stormsteg. Drömt mardrömmar i natt med. Men det kan jag nog klandra Greys för. Drömde om skolskjutningar i natt. Ingen vidare trevlig dröm med andra ord.

På vägen hem idag höll jag på att smälla 2 gånger! Tydligen ingen sport att hålla sig på sin sida vägen! Nej jag vet håll en meter in på min sida, gått om plats på landsvägar så det är inga problem.

Vansinnig när jag kom hem, men det lugnade ner sig snabbt. Har lagat mat, ätit och nu sitter jag här. Ska bara skriva lite för det var tänkt att vi skulle packa ner i köket idag.

Leveransen blev skjuten tills nästa vecka, ganska skönt för då kanske vi hinner med att göra något här hemma. Hoppas på att vi får en lugn helg. Stressat så mycket nu att jag är helt nipprig fortfarande. Hoppas att det med går över snart.

Längtar efter mitt nya kök, jobb och liv!!!!!! :D

Ha en trevlig kväll!

Nu är detta klart!

Så nu är partyt och helgen avklarad. Mycket stress och knåpande för att få detta till att gå runt. Hade mitt 25:års kalas i lördags. Kan säga att det var fullt ös hela helgen.

Syrran kom i fredags och har varit en ängel! Hade aldrig klarat av eller orkat med detta utan henne! Jag hoppas att folk fick det dom förväntade sig. Jag gjorde så gott jag kunde.

Synd bara att alla inte kände sig bekväma, har så dåligt samvete för att flera stycken inte kännde att de passade in. Jag han helt enkelt inte med att prata med alla, eller sitta vid alla. Det var först vid tio som jag kunde släppa allt.

Efter mycket påtryckning och en invasion i köket gick jag ner och tog lite vin. Det blev inte så farligt, mådde ok igår mot förväntan.

Passade på att fixa lite i trädgården igår, hoppades på att få upp poolen men det lyckades vi inte med. Tog aningen längre tid än vi trodde att det skulle göra. Det får bli ett veckoprojekt.

Ett stort GRATTIS till M och O som fick en dotter igår/idag tror jag det var. Fick mms idag iallafall.

Några bilder kommer det inte att bli P, jag har inte en endaste bild från festen och vill nog inte se dom heller! ;)

Ett jätte tack till alla som var med och förgyllde min dag! Det var alldeles för mycket, nästan så man får dåligt samvete!

Nu ska jag hoppa i mjukisar och njuta av resten av kvällen, ha det gott alla!