Operation fladdermus

Nu över till vår sjuka verklighet! Igår skulle vi mysa med en film i gillestugan. A går för o hämta glass i pannrummet. Han kommer tillbaka snabbare än kvickt. Ser allmänt mysko ut och säger att vi har en fladdermus i pannrummet. Nee säger jag sluta nu.... Men kom o titta då!

O jo där låg en rätt stor fladdermus på golvet. A stänger dörren snabbt o frågar vad F*N vi ska göra... Jag vet ju inte o jag tar till min livlina som vanligt. Ringer pappa, du som vet allt börjar jag med.... Hur får man ut en fladdermus? Åh vad han skrattade åt oss. Det hade jag säkert med gjort på behörigt avstånd men det var inte så kul att ha den i pannrummet kan jag säga. Ta en håv säger han... Jo för en håv har alla människor hemma eller? Nu är det ju så att vi har inga barn så jag har inte haft någon användning för en sådan fören igår då. Mamma kläcker den geniala idén ta en handuk och släng över han så kan ni bära ut den sen.

Detta blev givetvis A:s uppgift. Hade jag tagit den så hade jag fått panik på halva vägen och kastat den. Men min riddare i skinande rustning fixade detta! När han kom ut sen släppte den inte handduken. Så den fick helt enkelt ligga ute hela natten. Däremot så mår den nog inte så bra. Låg nämligen kvar på samma ställe idag när vi kom ut. A flyttade på han lite så man inte skulle trampa på han. Den låg nämligen framför trappan. Sjuk upplevelse! Hoppas att det var första och sista gången det inträffade!

Sjukt

Tänkte skriva några meningar om attentaten i Norge. Helt sjukt att en person kan ta livet av så många människor! Hoppas att han får vad han förtjänar. Vad är det som gör att en människa tycker att man har rätt att ta andra människors liv? Vem är han att bestämma det? Har så svårt att förstå hur man kan bli sådan. En riktigt elak människa. Har han över huvud taget tänkt på anhöriga? Det värsta är att jag tror inte att han känner någon ånger eller ångest. Detta är en triumf för han. Vad kommer här näst? Man vågar knappt tänka tanken bara. Sjuk värld vi lever i. Har den alltid varit såhär eller den har spårat ur de senaste åren? Man vågar inte ens tänka tanken på vilket pucko som dyker upp här näst.

Alla tankar går till anhöriga och de som är berörda på något vis!

1 vecka

Så nu lider den första semesterveckan mot sitt slut. Haft en lugn och skön vecka. Träffat många vänner. Får passa på när man är ledig ju! Blir en slappe dag till. Känner inte för o göra så mycket idag. Hade behövt virka lite till på mitt projekt. Får ta och fortsätta igen om en stund. Många delar som ska virkas innan man kan montera det.

Bakade även lite innan M kom och hälsade på. Hade ju inget hemma och bjuda på så det var bara att sätta igång.
A kom hem o jag tror han han klämma säkert 4 kakor innan jag sa att han fick lugna sig. Det går inte o ha det hemma för han äter upp allt! Får ta o gömma det sen innan han kommer hem ;)

Händer i helgen då???

Kiviks marknad

Idag begav jag och Marie oss mot Kiviks marknad. Eftersom jag inte har en fungerande AC i min bil så blev valet givet att Marie´s bil fick stå till förfogande. Helt underbart att åka i en bil med AC. Brukar ju inte få den lyxen ju ;)

Var inte så farligt lång kö som vi trodde. Det gick rätt snabbt och komma in på marknaden. Blev inte så mycket handlat. Ett armband och en formbar kudde. Tänkte att det kunde passa nu. Sover inte vansinnigt bra om nätterna så hoppas att denna ska hjälpa till lite med det.


Väldigt mysig kudde från Don Marc

Vi stannade inte vansinnigt länge, tur att vi var lika slöa båda två! =D
Varmt som in i var det med o en massa oser från diverse matställen blandat. Inte riktigt min grej med andra ord ;)
Men det gick bra och det var trevligt!

Första semesterdagen är nu snart slut. Slappar i soffan för det är det enda jag orkar med just nu. HAHA
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Helgen

Nu har snart helgen gått. Har varit iväg på bio med Carro. Vi såg Harry Potter. Mycket bra film! Lite länge o sitta i över 2 timmar bara men det gick rätt bra ändå.

Igår va vi i Bjärlöv hos Hannah, Tobbe och lilla Tilde!
Passade på o snusa lite bebis ;)
Vi hade mycket trevligt!
Tror dock inte att jag blir tillfrågad o göra efterrätten fler gånger då jag totalmisslyckades med denna. Men men man kan inte alltid lyckas inte hahaha....

Idag blir det o slappa med film. Känner inte för o göra nått alls!
Bara mysa o prata en massa...

Känns så konstigt nu. Men skönt! =D

Semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag äntligen semester! Startade den med att gå och se Harry Potter med bästaste Carro!
Nu är jag ledig i 3 veckor o jag ska SLAPPA!

Ikväll bär det av till goda vännerna i Bjärlöv. Ser fram emot detta =D

Vad ska ni hitta på i helgen då????

Söndag

Jag känner mig fantastiskt lycklig idag! =D

Ut i det fina vädret o greja!

Full fart mot semestern, nu är det bara 1 vecka kvar o jobba....